Merveklcars Zeynepkizilgul 38+4 bugün bizimde cuma günü spinal sezeryanımız var, pozisyonundan dolayı zorunlu🤷♀️ Yani canım anneler normal doğumu beklemek bile güzel ve kıymetlidir. Kıymetini bilin 😂
Merveklcars Zeynepkizilgul hem yuvarlanıyoruz hem gözden uyku akıyor uyuyamıyoruz, wcden çıkarken tekrar tuvaletim geliyor, uzanırken yanlar batıyor mükemmelmiş son iki hafta 😂 Baya güzel dinlenip bebek karşılayacağız inşallah 😬😬
Berraaa18 Zeynepkizilgul 37+3 beklemedeyiz son 18 gün şafak sayıyoruz artık Rabbim hayırlısıyla kucaklarımıza almak nasip etsin inşallah💙🤰👼
Ahmetinmervesi Zeynepkizilgul bende 38+3 üm artık yürümek çok zorlasti ne zaman gelecek acaba diye beklemedeyim 😊
Zeynepkizilgul Ahmetinmervesi aşağa doğru baskı oluyor bende ayağa kalkmakta yürümekte çok zorlaniyorum artık
Ahmetinmervesi Zeynepkizilgul Allah yardımcınız olsun aynen bende öyleyim yürüsem saatlerce yürürüm gibi ama bir yerde 5 dakka otursam,uzansam kalkması çok zor oluyor 😣
Zeynepkizilgul Mimi bende bugün gidicem doktora bakalım son durumumuz nedir.. cati muanesi oldun mu canım
Ahmetinmervesi Mimi benimde 9 ay 10 günlük süre 19 nisanı isaret ediyor ama 40 haftayı da geçer mi ki acaba minigim diye korkuyorum 🤗
Mimi Zeynepkizilgul evet 35 de oldum şimdi baktari varmış antibiyotik kullandım perşembe tekrar bakılacak eğer geçtiyse normal doğum yapacağım
Nryseda 37+6 da doğum yaptım. Cumartesi günü. Bitmez demeyin hemen bitiyor. Özlüyorsunuz bile formları. Allah hepinize yardım etsin. Bebeşim küvezde dua edin
Elif25 Zeynepkizilgul evet hemde 2 ay Erken Dogurdum 😂😂😂 Normalde 16 nisandı dogum günü ama o 6 şubatda gelmeyi tercih etti 😂
031965 38+2 yürüdükçe topallamama sebep olan alt ağrısı dışında hiç bişey yok. Bazen aha sancı geldi diye seviniyorum devamı olmuyor 🤷🏻♀️ Şimdi evimi temizliycem yine inşallah azıcık oynatırım kızımı
gizemdalo Zey0502 Bugün kontrole gittim tekrar alttan muayene etti 1 cm açıklık varmış akşam lekelenme ve sancın olur dedi bakalım inş akşama doğumum başlar 😊
btlakn44 Ytugcek bakalım ne zaman gelecek hanfendiler bugün akşam kontrole gidecem bakalım ne diyecek