Merve66 Ben 23+4 haftalık hamileyim ve enfeksiyon cıktı birde üreme yapıyormus ilac verdi kullandım ve hala kullanıyorum bi gelişme yok bana baska ne önerirsiniz de enfeksiyon geçer ??
Aynur56 Merve66 benimde ilk günden beri var hatta hamile kalmadan önce de vardı 10 haftalık oldum hala var bi kere mahsus suya konulan toz ilacı kullandım iki kere ama hala devam ediyo 🙄
ZCandan Merve66 benimde ayni canim gecmiyor da genelde gebelikte olan bir sorunmus. Ayaklarini sicak tut,bol su ic , idrarini tutma. Artik ilacla da destekleyince rahatliyosun ama bende gecmedi gtti 😕
Minikeller92 Merve66 geçmiş olsun canım ama enfeksiyon geçene kadar 4 litreyi Zorla sonra 3 e sabitle 👌
Lavanta01 Doga ev yapimi sirke ic her gun yarim cay bardagi, sonra bol bol ev yogurdu ev turşusu ye bunlarla geçer. Bunlar dogal probiyotikler. Canan hoca onerisi. 🌼
Merve66 Aynur56 hamile olmadan öncede vardı benim ama simdi cevrem erken dogum olur gibi şeyler soyledı ne kadar dogru bilemedim
Cankusssssss Merve66 evet çok ilerlerse öyle tehlikeler olabiliyor arkadasım pek önemsemedi ilaç da içmedi kordondan bebeğe bulaşmış doğduğunda kanında enfeksiyon vardı kuvoze aldılar önlemini alın lütfen ileride pişman olmamak icin 😘
Aynur56 Merve66 bence onunla alakasi yok bizzat doktora sordum bebeğe bi zararı var mi bu enfeksiyonun diye hayır yok bu aylarda ama son aylarda dikkat et dedi doğumda bebeğe geçmesin o enfeksiyon diye ama suan için bi zararı yok dedi
ZCandan Merve66 bende 23+4 bende sikayetlerimin gecmedigini belirttim tekrar tahlil istediler verdim sonuca bakip ilac verelim ddi. Tek kullanimlik suyla karistirilan bir ilac var ondan kullanmistim bi donem rahatladim ama malesef tekrarladi 😑
ZCandan Merve66 yine gecmezse urolojiden randevu alacagim canim ben ama genelde olan bi sorun korkma ve dikkat et oyle korkutucu senaryolar yaratma kafanda. Camasirini sık degis nemli olmasin arada sirkeli su ile taharet alsanda iyi geliyo
Cankusssssss Kızlar bende de var maalesef ama en son tahlilde üreme olmamış şükür munurol dediğiniz ilaç o hiçbir ise yaramıyor ben antibiyotik de kullanmak zorunda kaldım azosilin gerçekten en önemlisi su ve sık idrara çıkmak. Ben kızılcık suyu kaynatıp içtim çok faydasını gördüm deneyin mutlaka bir de çamaşır değişmek lazim Doktor bebeğe de geçebiliyor önlemini alalım antibiyotik ten korkmayın dedi uzun olmuş 🙈herkese hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum 😘😘😘
Merve66 ZCandan sirkeli suyu da arkadasım soyledı bugun uyguladım Bugunden sonra daha dikkatli olsam daha iyi olacak
ZCandan Merve66 korkma canim bak faydali seyler yaziliyor ama doktor en onemlisi su demisti bana doktor ne kadar idrara cikarsan o kadar atarsin enfeksiyonu demisti ben iciyorum o yuzden 3 lt iyide geliyo. Birde idrarin rengi ucuk cok acik aari olmasi lazim ona dikkat et
Cankusssssss ZCandan evet gerçekten farkettim ama antibiyotikle kullanırken ayni zamanda kullandım şimdi de haftada iki uç içiyorum faydası oluyor