Tugbamom Arkadaşlar 32 +4 oldum 32 ye girdiğimden beri bebeğim çok hareketli karnım hiç durmuyor bu çocuk hiç uyumuyor mu anlamıyorum doktor muayneme daha 2 hafta var normal mi böyle hareketli olması bazen bi anda kaburgalarımı acıtıyor karnımdan çıkıcak utanmasa o hale geldi başına gelen var mı
BMA Tugbamom benim 30 haftalik olucaz birazdan ama yerinde durmuyor heleki babasinin isten gelcegi zaman tam yataga girdigim zaman hic beni sarsıyor resmsn🤣siyah bi elbisenin bile üstünden oynadığı belli oluyor ben diyorum bu cocuk 36yi gecmeden gelir😂
Bircan34 Bizde yeni 32. Haftaya girdik. Aynı şekilde çok hareketliyiz. Son kontrol de doktora sormuştum hareketli olması iyi demişti.sağlıkla gelsin minnoşlar 🥰
Mutlulugumm Ayni durumdayiz 33 haftaligim tekmelerinden uyaniyorum bile hele gunduz durdugunu bilmem. Yolda yururkende bi oynuyoki yurumeme engel.oluyor. birde sert oluyor kirampli yan yatarkrn tutuluyorum acidan bagriyorum kocam kaldiriyo beni 😁😁 doktora sordum hareketli bebek her zaman iyidir skntii yapma dedi
Irmakdkm 35+5 olcaz bi sağ tarafımda bi altta bi üstte doktor kanala girmesi lazım diyo ama bizimki dönüp duruyo sizinde öyle mi normal mi bu çok ilginç
Busra0550 28 haftalıgım çok hareket etmiyor bence hareket etmesi iyi 😂 ama sizin haftanıza gelince nolur nolur bilemem 😂 inşAllah eder ben rahatsız olmaya razıyım yeterki oynasın 😂