Gbaslanbay Bebeğim iki hafta ilerden gittiği için perinatolojiye git dedi doktor biraz bu bölüm için bilgi verir misiniz?
Babymam Gbaslanbay riskli gebelik birimi olarakta geciyor 2 li 3 lü taramaları ayrıntılı ultrasyonları ve şeker yüklemesini yapıyor burdaki perinatoloji kliniği
Aysgeulburakk Gbaslanbay perinotolaga detaylı ultrason oluyor işte. 36 haftaligim benden de istedi. Devlet yapmıyor. Özelde pahali
NaimeYilmaz Gbaslanbay dün banada aynı seyı soledıler cerrahpasada Ali benian doktoru onerdı bır ebe tanıdgım baska yere para dökme dedı herseyını ogrenıceksn dedı. Nerde yasadıgınızı bılmıorm ama ..
Semsem Gbaslanbay benimde önden gidiyor ama yönlendirmedi. Doktorlar ne kadar farklı yaklaşım uyguluyorlar ilginç. Ben de bir sorayım o zaman doktoruma😣😣 hayırlı güzel haberlerle gel inşallah
ZeynepFatih Canım hem annenin hemde bebeğin sağlığı için amaç gebelik döneminde riskli durumları belirlemek için ve buna göre gebelik takibine alıyorlar gerekli tedaviyi planlıyorlar yani nasıl ilerleceğini
Gbaslanbay ZeynepFatih çok teşekkür ederim, bir hastaneye gittiğim zaman anneden su parça vb seyler duymuştum böyle seyler mi acaba önemli bir sey istemiş yani doktor benden ihmal etmemem gerekiyor bende tedirgin oldum öyle diyince
ZeynepFatih Gbaslanbay telaş etme canım Allah’ın izniyle sağ sağlim kucağına alırsın öyle parça filan almıyorlar
Asyalya Ben ikiz gebeyim cogul gebelik yasi ileri.olan gebelik ve riskli gebeliklere bakiyo. Ben hamileligimn basindann beri gidiyorum heryerini detayli inceliyor. Hatta renkli ultrqsonumu bile.perinatoloji vermisti bana
Aysgeulburakk Gbaslanbay kanuni yapıyor ama sadece sıkıntılı bebeklere bakiyormus. Dün gittim 20-24 haftalarda yapılıyor ve her gebeye bakmiyoruz sıkıntılı olanlara bakıyoruz dedi. Ben 36 haftalık olduğum için giremedim
Gbaslanbay Aysgeulburakk ben bugün öteki ultrason kağıtlarımı sonuclarımı topladım yeni gitmeye basladıgım doktora gösterdim bir sıkıntı yok dedi iyi yani suan dedi 22 haftalık gözüküyor bebeğim 500gr bir kız çocuğu dedi ölçülerinin yazdığı bir ultrason kağıdı daha verdi