Civcivciv Kız bebegi olup da tüylenen var mi. Gobegim tüylendi herkes erkek olur diyoe. Sırtımda da tüyler oluşmuş 😣
Kuzusuuu Civcivciv bende aynıyım sırtım ve göbeğim tüylendi ama cinsiyet belli olmafı daha. 12 haftalığım ben söylemedi doktorum daha erken dedi
Minikaydoganlar Civcivciv ayyyy benimde öyle karnım aynı erkek karnı gibi oldu hep kıl bide agda yapıyorum çok çabuk uzuyor doktora sordum bazı gebelerde oluyor hormonlardan dolayı normal dedi bebek cinsiyetleri de kız i o ikizlere hamileyim
Bitterinannesi Civcivciv benn 🤦🏽♀️ Yuzum gobegim aldigim yerlerde cok cabuk uziyor ve kiz bekliyoruz bakalim kismetse ✋🏽🦋
260814 Civcivciv ne alaka tüğlenmenin erkek olmasıyla ilk defa duydum bunu benim tüğlerim döküldü aksine hiç Yok denecek kadar az Şuan oğlum olacak
Musculus_sartorius Civcivciv buradan okudugum kadariyla almayin dogumdan sonra dokuluyo, alirsaniz kokleri guclenir diyolar. İnsallah dokulur 🙄 benimkide kiz bu arada
AsilveAnnesi Civcivciv bende cok tuylenmistim erkek bebek diyorlardı evet oglum olacak. Testesteron hormonu fazla ürettikleri icin annede tuylenme oluyor
Mervenin Civcivciv valla belim göbeğim hatta kaşlarm saçlarm her yerimde kıllar coştu kız bebektenmi kaynaklanıyo bilmiyorm ama kozım olcak gerçekten doğmdan sonra dökülcek diyor doktor inşallah diyip bekliyorm😄😄
Ggizemsnl Civcivciv benimde göbeğimde var eşim dalga geçiyor, kız annenin güzelliğini alır bizim ki bende hiçbir şey bırakmayacak gibi 😂
Musculus_sartorius Civcivciv bugun kollarim omuzlarimdaki tuyleri farkettim aa bu ne dedim, esim sirtini gormuyon tabi sen dedi 😣 he bide yuzumde favori kisimlarimda var 🙄