balarisi06 Merve6475 hsg yaptirmadan direk tüp bebek yaptırmayı mı düşünüyorsun tam olayı bilmiyorum ama boşa gider sonra herşeyden önce hsg yaptirmalisin 😃 belki biliyorsun dur ama yine de söyleyeyim dedim canım 🙏
Merve6475 balarisi06 tabiki kız onu yaptırtcam ilk 😬hemşire oldugum icin emin ol bi sürü hormon sonucum var ama bi o yok oda korktuguma cekilemedim de onu. Çektirip gidicem doktora bi an önce istiyorum artık tüp bebek geçen ay asılama yaptırdm maalesef negatif kuzum😓
balarisi06 Merve6475 kokunun ecele faydası yok bende çok korkuyorum ama macburen yaptirmaliyiz canimm çok önemli bişey bu hsg araştırınca anladım 😑😑 hayırlısı olsun inşallah güzel şeylere sevap olur canimizin sızısı 🙏
Nisansimge Merve6475 iğneli yapılan aşılamanın devlette raporlu olması lazım ben klomen vs kullandım öncesinden direk iğneli 2 alışama yaptırdım orda ondan sonra tüpe geçtim ben orda 9 kere aşılama olan biliyorum yakından sonra sonra tüpe geçti kız herkesde farklı olabiliyor yani en sağlıklısı adetin 2. Günü gidip muayene olup ne diyeceklerini öğrenmek lazım ona före bi yol çizilir
Nisansimge Merve6475 işte butün bunların netliğe kavuşması için orda muayene olmanız lazım belki direk tüp bebek diyebilirler belkide aşılama denerler yaşa evlilik yılına sizd veya eşinizdr sorun olup olmadığına bağlı
Nisansimge Merve6475 tüp bebek için 3yılı doldurma şartı aranıyor hayırlısı olsun inşallah allah gönlünü göre versin
Sevilayankara06 Krbksrf ben orda tedavi gördüm... işlerinde çok profesyoneller, lakin para konusunda da belki özel olduğu için öyleler. Allah’ım isteyen herkese cümlemize hayırlı uzun ömürlü imanlı nesiller evlatlar nasip etsinn Kurban olduğum Rabbimmm aminnn....
Nisansimge Sevilayankara06 estafurullah vaka ben malesef ilk hamileliğim olduğu için anlamamışım aslında doğumdan 2 gün önce ağrılarım başlamış doğumdan 2 gece önce uykudan uyandıran bi ağrı oldu göbek çevremde ama uyku ağır bastı uyumuşum sabah devam etti ara ara hala anlamadım sonraki gün söylemesi ayıp büyük abdestin gelirde baskı yaparya öyle bi ağrı vardı alt tarafımda oda dopum sancısıymış biraz daha zaman ilerlsi akşam kanamaö oldu kırmızı gittik acile 2cm açıklık var doğum başlamış dendi ciğer geliştiriciler falan derkeen 15 saat sürdü doğum oldu aşırı enfeksiyonun var denildi sadece bu sebep olmuş olabilir dediler
Ssraa Normal gebe polik. Memnun kalmadım ben. Allah düşürmesin diyorum. Ama tüp bebeği bilmiyorum kuzum
Ssraa İnternetten “Tuncay NAS” araştırır mısın bu doktoru ankara da özel . Sen biraz araştır yorumları falan oku ne demek istediğimi anlarsın 🤗
Nisansimge Sevilayankara06 aynen öyleydi gaz varmış sıkıştırıyor yada ishal olursun kıvrandırır öyle bişeydi
Sevilayankara06 Nisansimge bana da alt tarafıma bi basınç oluyo alt kemiklerime doğru çamaşırın değdiği yer var ya bacak arasında... acaba dedim o yüzden sordum ama benim şükür ağrım yok gibi sanki 😟
Nisansimge Sevilayankara06 inş yoktur hemende korkmayın için rahat etsin dersen bi görünürsün doktora