Tugbaaaaaa Hanımlar kendime bi YouTube hesabı açtım Tuğba AKYOL diye aratırsanız bulursunuz beni takip edip cesaretlendirirseniz çok sevinirim bu arada bu benim ikinci gebeliğim tecrübelerimi falan paylaşmayı düşünüyorum hastahane çantamı falan takip ederseniz beni çok mutlu edersiniz
Yaser27 Dgrm16 en ucuz bebek marketi diye site var ben oradan havlu seti almayı düşünüyorum acaba nasıl olur
Nrplt Mavigozunannesi hemen olsun istiyorum bi yandan da ne alcam bilmiyorum Liste çıkarıp başlamam lazım aslında 🙈
Kahraman35 Nrplt fotoğraf yüklemeyi bilsem listemi atardım size de fikir olurdu ama maalesef bilmiyorum 🙈🙊
Mervevrem Yaser27 en ucuz bebek market sitesinden havlu değilde başka alışverişlerde bulundum fiyata göre gerçekten güzel şeyler geldi tereddütlerim vardı alırken ama piyasadan baya uygunsa şeyler var
Beyzacpr Elbiselerinin cogunu aldim ama daha besigini felan alamadim onu haftaya insallah ramazana kadar herseyi tamamlamayi dusunuyorum 🤗
Kahraman35 Nrplt ben de varim galiba 🤣 2 tulum bi kundak bi kaç tane çorap ve 2 şapka aldım. Bu gidişle o kadar yetecek sanırım 🤣🤣
Nrplt Kahraman35 hallederiz Allahın izniyle ama ramazan girecek araya ve ağırlaşıcaz o yüzden çok da sona bırakmamak gerekiyor sanırım ☺
Kahraman35 [silindi] ayyy evet ya inşallah sağlıkla gelsinler. Onları kullanacak olmayı düşünmek bile heyecanlandırıyor 😍😄
Yaser27 Kahraman35 valla canım atsan iyi olur bende tam keşke bi liste olsa diye düşündüm suan bende yaptım ama çok az daha yeni yeni 24 haftaligiz ama daha pek birşey almadık
Kahraman35 Nrplt bence de çok sona kalmasa ıyi olur. Şimdiden biraz fazla yürüyünce nefes nefese kalıyorum ben.
[silindi] Kahraman35 27+2 daha çookk var bari diyorum kızlar erken gelir lafı doğru olsada 36 37 de gelse 😂😂
Nrplt Kahraman35 bende öyleyim bide romatizma var belim çok ağrıyor 15 dk geziyorum 10 dk oturup dinleniyorum🙊🙈
[silindi] Kahraman35 şeker yüklemesi bende düşünüyorum ya son hafta napsam bilmiyorum 🤷♂️ 10 kilo aldım resmen 20 den sonra hiç almamıştımbaşlarda 😂😂
Nrplt Kahraman35 ben yarın 26 haftalık olucam şeker yüklemesi yaptırdım çok şükür temiz çıktı siz yaptırdınız mı
Deniizzz Kahraman35 ya biraz önce yaptırdım 24+2 acayip iğrenç birşey çok midem bulanıyor 15 saatte aç kaldım 🤷🏻♀️