Busraybars 20+4 gebeyim Dün gece kollarımda dirseğimden aşağısı ağrımaya başladı gece hiç uyutmadı Parmak uçlarım üç beş gündür uyuşmuş durumda zaten. Çok tedirginim😔 Bu durumu yaşayan varsa lütfen yardımcı olabilir mi
Melike35 Busraybars canım benimde olmuştu ama 38 de ve doğumdan sonra 40 ım çıkmasıyla geçti senin çok erken olmuş bebeği kucaklayamaz durumda olunuyor doktoruna söyle mutlaka sinir sıkışması oluyor
bebekteyaparimkariyerde Busraybars vücudumda ödem var mı.doktoruna danış güZelim kan tahlili yapar zaten magnezyumun eksilmiştir yada ödem vardır.endişe edilecek bişey değil önlemini aldığın sürece
Busraybars Eylem2019 magnorm diye bir ilaç vermişti doktorum kasılman olduğunda günde bir defa iç demişti onu kullanıyorum siz hangisini kullanıyorsunuz
Zmrtbdk Busraybars önce kadın doğumcunuza danışın.Daha önceden yoktuysa magnezyum kalsiyumla ilgili olma olasılığı çok yüksek çünkü.O yine de gerekirse yönlendirir.
Busraybars bebekteyaparimkariyerde bol su içmeye çalışıyorum ama tükettiğim tuz oranı sudan fazla sanırım😔😔😔
Busraybars Anneyimben49 bana kasılman oldukça kullan dedi ama zaten günde bir kullanmam gerekiyor şimdilik öyle yapıyorum
Depresif_polyanna Busraybars tuz nedeniyle erken dönemde ayaklarım şişmeye başladı şuan kullanmıyorum korkudan.dikkat et ödem iyi degil
bebekteyaparimkariyerde Busraybars tuzu kesmen tansiyon kontrolün içinde önemli olacaktır canım sıkıntı yaşayabilirsin ilerleyen dönemlerinde
Momymomy41 Busraybars bi bilgim yok dr a görünün demekten başk ama üstte kalsın diye yazıyorum belki bi bileb vardır
Aybkctnn Busraybars canım gebelikte olan bi durum bu karpal tünel sendromu olabilir. Doğum sonrası geçiyor diye biliyorum.Bi fizik tedaviye gitmende fayda var🥰
Aybkctnn Busraybars 2. Trimesterdesin kuzum zaten bu dönemlerde oluyor bu gibi şikayetler😘 bi sonraki randevunda doktoruna söyle yönlendirsin seni 🥰🥰
Busraybars Tubi231089 magnorm berdi zaten kasılman olursa ihtiyaç dahilinde iç dedi bende hergün içmiyordum ama içmem lazım sanırım