Sevimgencer Nurrs 25 haftalıgım banada öle demıstı ılklerde cok korktum cok arastırdım baska doktorada gıttım kafamıza takabılecegımız en son sey olsun dedı bana sadece normal dogum yapamazsın yukarı cıkmazssa dedı korkma Allahın izniyle bısey olmaz :)
Burcak61 Nurrs 18+4 de öğrendim aşağıda olduğunu 24+3 ün halen aşağıda ayakta kaldığım gün yada yürüdüğüm zaman bazen ağrı yapıyor kasıklarımda ama progestan kullanımını hiç ihmal etmiyorum hiç bi işi yapmıyorum dışarı da çıkmıyorum gayet iyiyim 🙂
deletedmom9494 Nurrs sürekli dinlenmemi birşey kaldırmamamı ve bana progestan iğne verdi doktorum zamanla yukarıya çıkmaksını beklicez dedi çıkmazsa eğer erken Doğum olabilir dedi inşallah vaktiyle sağlıklı gelir yavrularımız
Nurrs deletedmom9494 inşallah öyle olur aynı kelimeleri banada kurdu nasıl doğdugu önemli değil sağlıklı olsun yeter 🙏🏻
Nurrs Burcak61 ben calısıyorum. Evde iş yapmasam da genelde iş yerinde ayakta oluyorum 27 haftalık hamileyim doğum iznine daha cok var kafam cok karısık birsey olmadan sağlıkla kucagımıza alırız inşalalh 🙏🏻
Burcak61 Nurrs arada oturmaya çalış eve gidincede ayaklarını yukarı kaldır bana doktorum çalışamazsın dedi ve ben işten ayrılmak zorunda kaldım