Elemon Kızlar 16 günlük taze anneyim. Ne yemeliyim gaz oluşmaması için bebeğim de ? Doktora soruyorum onu yeme bunu yeme diyor geriye bir tek sebzeler kalıyor. Siz bana söyleyebilir misiniz ? Yemem ve yememem gereken şeyleri ? Şimdiden teşekkürler .
Fison Elemon soğan mercimek bakliyatlar çok gaz yapıyor canım dereotu falan ye yoğurt peynir domates salata bol su iç diğerleri hep gaz yapıyor maalesef
Damlasima Elemon kimyon döküp herşeyden az az yiyebilirsiniz. Gazlı bir yapısı olan bebekse ne yeseniz kuru ekmekte yeseniz gaz yapar. Gazlı bebek değilse istediğinizi yiyin gaz yapmaz.
SevgibiR Elemon bnde 15 günüm kiZ sen benden bı gün önce doğurmuştn şey sorcam sana ya senin knmn geçti mi bnm durdu anlamadım 40 gün surer sanıyordum
dml33 Elemon bn ablamda gordm o yiyodu cogu seyi kimyon dokuyodu hep pek gazli deildi demekki yegenim bazi cocuklar kolik oluyo
SevgibiR Elemon bişi daha sorcam bbk kakası cıvık sarı hep bnm her bezde oluyo nerdese senin öyle mi😂 aynı gün ya ondan srym bilmiyorum bn
Elemon dml33 yeşil mercimek süt yapar dediler ondan yedim yemez olaydım . Şimdi irmik yedin korkuyorum diyorlar irmik gaz yapar
Elemon Fison salatalık 🥒 sütü keser dediler işte İbrahim Saraçoğlu demiş sanırım. Ben de anlamadım valla herkes birşey söylüyor bak sen yemişsin kesmemiş