Meyraa Kızlar merhaba. 24 haftalık gebeyim ve 16 kilo aldım :(( 52 yle hamile kalmıştım. Doktorum çok kızdı . Kendimi durduramıyorum napıcam ? Aynı durumda olan var mı?
senasln Meyraa belki gebelik şekeri çıkmıştır sende. Mutlaka yaptır şeker testini ve öğren. Birşey çıkmazsa da bi diyetisyene git . Daha çok var. Sonra veremeyeceğin kilolar , aşırı çatlak ve zor bir Doğum bekler seni
Hulyarsln Meyraa bol su için miğdeniz dolu gibi hissediyorsunuz ve metabolizma hızlanıyor aynı zamanda artı egzersizler yürüyüşler yapın bir rutin oluşturun kendinize ara öğünler yapın meyve yoğurt gibi ekmek Makarna ve pilavı yarıya indirin bulgur tercih edin veya daha sağlıklı..
UgurResad Meyraa bende 52 kiloyla hamilə kaldim 25 haftaligiz 12 kilo aldım ama ben sezeryan olcam.durmadan yemek isditorum istahliyim baya 😊😉🙈
Meyraa senasln 2 hafta sonra yaptırıcam şeker yüklemesini. Henüz çatlağım olmadı, sürekli nemlendiriyorum, umarımda olmaz. Teşekkür ederim :)
Meyraa Hulyarsln Gebeliğimin ilk haftalarında sudan tiksindim :( Zorlada olsa tüketmeye çalışıyorum, çok zor bi durum. Dikkat etmeye çalışıyorum ama sorun orda zaten, sanki hiç yememiş gibiyim :)))
Fulisko Ben de tam 10 kilo aldım 27+4 tyim 24. Haftada hızlandı baya kilo alımım şimdi yavaşkadı gibi son 1 haftadır oynamadı .inşallah çok değişmezde 15 kiloyla totalde bitirsem yeticek ama hiç sanmıyorum.
Fulisko Meyraa inşallah sen de bundan sonra daha az almaya başlarsın kuzum.işte ben de 15 le tamamlıyamıcam diye korkuyorım.çünkü bi anda arttı benim kilom
Mutlulukgeldi Meyraa bende 30 haftalık hamileyim ekmeği kahvaltıda hic yemem gün içinde genelde hic yemem 3 litreye yakın su içerim 30 dakka yürüyüş yaparım hergun 45 ile hamile kaldim 12 kilo aldim 😊