Deletedmom381 çok çok geçmiş olsun sana da... insanın ömründen ömür gidiyor gerçekten. Yaşlandım 5 ayda 😂 10 yıl yaşlandım... demekki kimse belli etmiyor ama herkesin binbir türlü sorunları var ve illaki oluyor...Evet kan ilacını da bıraktırdı. Kan sulandırıcı da kullanıyorum, kararsız kaldı onda ama bırak desede bırakmam, tırsıyorum. Troid ilacımı zaten bırakamam...heralde değerlerimin düşmesini beklicek. Beni gebeliğin başında progestan ilacıda böyle yapmıştı. Kaldırmıyor karaciğerim demekki. neyse kötüyü geride bırakalım artık önümüze bakalım doğru diyorsun çok haklısın! çoğu gitti çok şükür. bu sene tanıdığım herkesin oğlu olacak ☺️ Biz de erkek bekliyoruz. Başta kıza benzettiler; ailem, doktorum, eşim. Ben erkek hissediyordum beni bile ikna ettiler 😂 Herkes şok yaşamıştı pipiyi duyunca, benim de alışmam 2 haftayı buldu. Sizin bebişin cinsiyeti ne? Bu ara dün doktora gittim 700 gr 30cm olmuş. Tombik kısa boylu mu olacak acaba 🤔 eşim de ben de uzunuz aslında...sizin bu hafta boy kiloya bakmış mıydı?