Eceozdemir18 Gecen doktora gittim keseyi gordu altan bakti yolk sac kesesi de var dedi bebekgi gormiyorum kalp atisida yok haftaya gel dedi korkuyorum bilgisi olan varmi doktora gittigimde 6+5 di simdi 7+0
enfla Eceozdemir18 yolk sac varsa bos gebelik olmaz gec dollenmedr Allahın ıznıyle gorursunuz ınsaallah bıraz daha bekleyın
Aynur56 Eceozdemir18 bende ilk öğrendiğim de sadece kese gözüküyor bebek gözükmüyor dedi daha çok küçük diye haftaya gel bebegide görürüz kalp atışını da dinleriz dedi gittiğimde 6 hafta gbi bişeydi sanırsam o zaman gözüktü kalp atışını da dinletti yani demem o ki henüz küçük olduğu için gözükmemiş olabailir bence
Mom89 Eceozdemir18 7 haftada ben görmüştüm 9 haftada kadar bekleniyor ondan sonra görünmüyorsa mudahale ediliyor korkma cnm
Eceozdemir18 Ezgi2019 once ustten bakti kesen buyumus ama bebek gorunmuo dedi alltan bakti yolk kesen var ama kalp atisi yok dedi haftaya gel dedi korkuyorum bise olacak diye
SdaSglm Canım bende de yolk vardı Bebek yoktu hatta kese boştu 1 hafta sonra yerleşti Bebek Ben de internette okumuştum yolk oluştuysa iyi. Olumsuz düşünme güzelce beslenmene bak, bir dahaki gitmene görürsün bebişini inşallah
Ezgi2019 Eceozdemir18 korkma benmde yolk sac kesesi oluşmuştu embiriyo gözükmemişti 1 hafta sonra gittim gördük . Yolk sac varsa bi problem olma ihtimali düşük içini ferah tut
Eceozdemir18 Emi yolk sac kesenin icinde kucuk bir kese daha bebegin beslendigi kese o olusmassa zatn dis gebelik kabul ediliyor . Bnde o var haftaya yine gel dedi ama doktorlari biliosunuz biraz sogukkanlilar o yuzden strrs yaptim
gdaslik Eceozdemir18 dış gebelik kesenin rahim dışında oluşmasıdır. Rahim içerisinde oluşan Kesede yolk sac ve bebek yoksa boş gebeliktir o. Dış gebelik yaşadım en ufak detayına kadar biliyorum.
Ezgi2019 Eceozdemir18 anam yerimmm merak etme yolk sac büyümüş için ferah olsn çok küçük olduğu için görmesi zor . Bak kötü düşünme kötü elektirik yayma sakın . İçin rahat olsun olurmu ☺️
gdaslik Eceozdemir18 bence evet bebeği görürsünüz arkadaşımın ablasının başına geldi aynı şey bebek sanırım 8. Haftadan sonra göründü şu an 3 yaşında sağlıklı bir prenses kendisi 😊