Hayalim9786 Ruhsuz ben hissediyorum canm 2-3 dakika sürüyor hıçkırığa benziyor kaç haftalık hamilesin
eue Ruhsuz bende 21 haftalığım...Rahmimde yani vajinamda sanki böyle ara ara beş on dk süren atmalar, zonklamalar hissediyorum..Yani tarifide zor, insan nasıl anlatacağını bilemiyor..Siz kaç haftalıksınız..
P0yrazimm Ruhsuz içten seğirme oluyordur canım daha erken hissetmek için ancak 14 ve 15. Haftalarda hissedersin yavaş yavaş pıt pitlari 30. Haftalarda geldikten sonrada hickiriklar başlar 😊
ebru23 Ruhsuz kacinci haftadasin bilmiyorum ama ben 37+0dayim kafasi asagida hickiriyo surekli pit pit atyo
Dorukunannesi95 9 haftaligim sol tarafimda hissediyorum ama bagirsak hareketi falandır diye heyecan yapmiyim diyorum:) sen kac haftaliksin
melegiminannesi Kızlar bende 16 haftalık hamileyim tam göbek deliğimin sol tarafında bebişin kafasının oldugu yerde ara ara pıt pıt kalp atması gibi bir atma hissediyordum doktoruma sordum hıckırdığı icindir dedi 😀 ama ilk haftalarda olanlar bağırsak hareketleridir 😀 bazende sol ve sağ tarafta elleri ayakları hareket ettikce gıdıklanıyorum 😀😀
Ruhsuz melegiminannesi ay ne güzel yaaaa maşAllah cnm darısı bize 😊😊belım sag tarafta bagırsak hareketimo zaman 🤔🤔
Sirincili melegiminannesi 16 haftalığım hiçbir şey hissetmedim daha 😞🤭 bazen göbeğim titriyor ama bence o da açlıktan😂😂😂😂🤷🏼♀️
melegiminannesi Ruhsuz kuzum ilk haftalardaysan yani 12. Haftaya kadar olanlar bağırsak hareketleri ondan sonraki hareketler bebek büyüdüğü icin ufak hareletleri hissedebiliyosun 😀 en doktora gittiğim de söyledim hareketlerini hissediyorum diye sağda ve solda 10 cm bebeği hissetmemen olmaz zaten dedi 😀
Ruhsuz Hayalim9786 bız de görürüz İnsAllah bu haftaları Allah sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsın cnm 🤲 🤲
Hayalim9786 Ruhsuz amin canm teşekkür ederim bütün hamileler olarak hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah 🙏😊
melegiminannesi Sirincili valla ben bazen net hissediyorum ufak tekmeleri kıpırdamaları doktorum hissetmen normal dedi ama bilemycm 😀