ipeksfr Kızlar 15 haftalığım hareketsiz bir işte çalışıyorum. Yürüyüşe başladım. Sizce günde ne kadar yürümeli ve bu koşu bandında olsa ne olur??
HalisEbruoban ipeksfr yarım saat tempolu yürüyüs yapman gerekiyo dogumunu kolaylastırır kolo almanı engeller canım cok ıyı oluyo kendını daha oyı hıssedıyosun
MerveTaer ipeksfr ipeksfr doktorum sabah 30 dk akşam 30 dk dedi ki şuan hafifsiniz 35 haftaya giricem ben yapmaya çalışıyorum
Bhr34 Günde 20 dk yürümek yeterli sanırım iyice alıştıkça 30 dk arada küçük molalar vererek.keşke düzenli yapabilsek ama kış olunca pekte mümkün olmuyo ya ben çok düzenli yürüyemiyorum 🤦♀️
Bhr34 ipeksfr hızını düşük tempoda tutarak kullanabilirmişsin canm.benim spor salonuna gidiyoda bende onunla salona gidip bantta yürüsemmi diye sormuştum doktora.sakıncası yok bol su iç ve bant havalı bir yerde olmalı demişti yani mesela evde yürüdüğün zaman pencereyi aç öyle kullan
HalisEbruoban ipeksfr evet hergün yapmaya calısıyorum soguk havalardada kosu bandında yürüyorum yeterlı olur yarım saat doktorum oyle demıstı su anda da cok rahatım 37 haftamdayım hiç agırlasmadım ve cok rahatım kıloda almadım sadece kızıma gıttı bı karnım cıktı top gıbı😂
Sumbul Ben daha yeni 15 haftalık olucam ama karnım çok şişti. Gaz var atamıyorum, yemeklerden sonra çok rahatsız oluyorum. Doktor günde en az 40 dk yürüyeceksin dedi. Ofis işindeyim öğlen aralarında yürüyorum 45 dk kadar ama karnım Hale'n çok şiş🙄
Ayselcnt ofisim eve yakın sabah akşam yürüyerek gidip geliyorum.. toplamda 50 dakika kadar yürümüş oluyorum.. haftasonuda bazen eşimle çıkıp yürüyoruz.. Plates yapmak istiyorum ama bir türlü konsantre olamadım.. 😕