senasilayildiz Hmyraa58 canım çok kafana takma genelde idrara sıkışık gelin diyolar o zaman görünüyor erken haftalarda kese kalp atışıda 6-8 hafta arası en geç duyuluyor kafana takma görür ve duyarsın inşallah 🙏🏼
anneyim_ Hmyraa58 4+2 de alttan gördük inşallah kalp atılınıda duyarız normal daha görünmemesi sıkıntı yapma
Asiaygt 5+0 da kese göründü 7 haftalıkta da kalp atışını dinledim.. hayırlısı olsun.. her kontrolde kıpır kıpır oluyo insan.. 22+2 olduk ve oğlumu görmek için sabırsızlanıyorum 😍
Naz60 Hmyraa58 Merhaba aslında bu zamanda vajinal muaynede kesinlikle görünmesi gerekirdi ama (geç döllenme) olabilir
Tubamsl Vajinal muayene ile 5. haftasında keseyi gördük normal bakılan ultrason ile de 7. haftasında kalp atışını duyduk 😊
Betulackln Bana gore 6+5 ti gittigimde ama doktor 5+4 dedi keseyi gordu kalp atışı da var dedi bana dinletti ama oyle kut kut degilde hışırtı gibi
Mervednr Hmyraa58 daha görürsün canım bide geç döllenme falansa ileri tarihte görürsün. Sağ salim kavuşmak nasip olsun bebeğine 🤗