MucizemE Zehrat 12 haftalıkken bana da öyle dedi sonra dün 13+3 de öğrendim 100% kız dedi ilk ne denirse genelde o oluyor birde erkek olunca çıkıntı oluyormuş o hemen anlaşılırmış kızdır ama emin olmak için bence net dememiştir benim ki bir hafta sonra net dedi
Denizim Zehrat canim bazen tahminler tutmaya biliyor kiz bebeklerin genital organin tamamlanmasi 16.haftayi buluyormus en net 16.haftada ogrenilen sonuc olur,ama burda neler okudum 12de kiz 14te erkek 16da yine kiz😂 sen yinede 16.haftani bekle derim
Canan07 Zehrat benimle aynisiniz kismetse bende cuma gunu gidecem insallah gosterir de bizde öğreniriz cok merak ediyoruz
Zeynocannn Bana 12 haftalıkken erkek dedi, 16 haftalıkken emin olamadı 🙂 20.haftayı bekliyorum detaylı ultrasonda inşallah netleşir, çok merak ediyorum...
Zehrat Zeynocannn ay hadi hayırlısı Allah gönlünüze göre versin eşim çok erkek istiyordum tek sağlıklı oluşumda gerisi önemli değil🙏🏻🙏🏻😍
Zehrat @BetlBulutahin# MucizemE aynen net demedi zaten bende kız hissediyordum genelde 😇 hayırlı olsun sizinde 🤗🤗
ipeksfr Zehrat banada 12 de kız ihtimali yüksek dedi sonraki randevum daha ayın 20 sinde . Sabredemiyorm ya😂
incbrn Doktorlar emin olsa da ilk “gibi” diyorlar.. sonra kesin şu diyolar.. zaten iyi bir doktorsa ilk tahminleri doğru çıkıyor.. kordondu şuydu buydu onlar hikaye...
Zehrat incbrn valla doktora birşey diyemem yeni başladik gitmeye net değil diye bastirdii adamlar tecrübeli artık vardir bildikleri 😇
Zehrat Canan07 bugün kan verdik 10 güne çıkarmiş bekliyoruz zeka testi dawn sendromu için dedi doktor inşallh birşey çıkmaz
Turkan merhaba kizlar ben 16 hafdalikken bana kiz dedi doktor sora 22 hafdamda biraz rahatasizlandim baska bi hasdeneye gitdik gece doktordan vinsiyeti sordu eşim doktor goremedim gosdermedi dedi deyişme ihtimali varmi?
Zehrat Turkan hadi ya😇 benimkine net değil dedi ama ben de kız tahmin etmiştim hep allah kucağımıza sağ sağlim almayi nasip etsin🙏🏻