Ggizemsnl Kızlar 19+5 haftalık hamileyim yaklaşık 5 gündür sol kalça kemiğime kramp girer gibi bir ağrı giriyor ve maalesef tüm gün nerdeyse evde gezemiyorum bile. Böyle bir şey yaşayan var mı ağlatacak bir ağrısı yok ama kramp girer de hareket edemezsin ya öyle bir şey.
Nursemom Ggizemsnl benimki kramp gbi değil de bıçak saplanması tarzında bi acı. Sağa sola yatakta dönerken,yürürken zonkluyor resmen. Topallayarak gidiyorum geziyorum evin içinde. Doğumdan sonra geçer ddi doktorum bakalım 2haftadır çekiyorum 34haftalığız 😐
Meryembzdmr Senin biraz erken olmuş canım . Ben de 29.haftamdayım. 27 haftamda öyle olmuştu bana , yapacak bir şey yok kendiliğinden geçmesini bekliyorsun. Şimdi de bacak kramplarım uyutmuyor beni
Ggizemsnl Meryembzdmr umarım Doğuma kadar olmaz hemencecik geçer. Çalıışıyorum bir de nasıl gideceğim diye düşünüyorum artık 😕
Nursemom Ggizemsnl amin inşallah hepimiz sağlığımıza kavuşur miniklerimizi de sağlıcakla kucağımıza alırız 🤲🏻👼🏻
_kkbr Valla benimde sağ kalçamda geceleri oluyo yaklaşık 4-5 haftadır 22+3 günlük gebeyim doktorum magnezyum eksikliği için ilaç verdi ama ben almadım ağrıyı çekicem mecburen bi test falan yapilmadı çünkü kafama göre vucuduma ilaç yüklemek istemedim ben inşallah geçer hepimizin geçmiş olsun.
YavruKartal1903 Ggizemsnl 28+4teyim ve 12. Haftadan beri bıçak saplanması gibi kramp gibi ağrı var sol kalçamda. Sabah başlıyor gece yatana kadar. Bazen gözümden yaş geliyor.Sanki kırılmış gibi bir sancı giriyor ayakta düşecek gibi oluyorum. Doktorum B vitamini verdi sizde bir danışın doktorunuza.
MrvUmt Ggizemsnl canım bndr 19+5 günlk hamileyim ve 2 13 gündr bendese aynı sol kalca kemiğimde agrı.elimle bastırarak bulamıorm ama ayaktaykrn içten agrıo birden oturdgm yerdn kalkınca cok agrıo.ama sanırım yorulunca oluo iki üç gündr temizlk yapıorm egilip klltm o zorladı blkide
Ggizemsnl MrvUmt ben temizlik yapmıyorum canım ama çalışıyorum birde 3. Katta bürom in çık beni yoruyor galiba
Mervednr Ggizemsnl benim hamileliğimin başından beri sağ kalçamda var. Böyle kemik kırılmış sanki etime batıyo gibi canım acıyo. Bazen bacağımı hareket ettirmek bile nasıl can yakıyo. Kalsiyum magnezyum eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum. Muz süt ceviz badem bunları tüketmediğim gün ağrım şiddetleniyor. Diğer günlerde daha hafif geçiyor