Edzeaydgn Kanaması olup normale dönen oldu mu.ben 6 haftalık hamileyim kanamam oldu dün açık pembe bugün kahverengi gibi😔😔😔
Deletedmom277 Edzeaydgn Yerleşme kanaması olabilir ama her kanama normal değil böyle şeylere denk gelirseniz beklemeyin
Belinya Edzeaydgn benimde ilk haftalar ilk taze kan geldi doktor progestan ve düşük önleyici iğne vermişti. Ama kese arkası kan birikimi vardı o eski kan kahverengi olarak geliyor. Yabani taze kan kötü ama eski kandan bisey olmaz demişti doktorum
Belinya anneyim_ hayır mesela benim hamilelikten önce kese arkasında kan birikimi kalmıştı yabani adetle atılamayan lan. Zamanla rahim o eski kanı da atıyor onda korkulacak bişey yok, ama taze kırmızı ve pembe kan ise o yeni kandır ve gostermen gerekir
anneyim_ Belinya benim içerde var ve bu artarsa nasıl anlarım hap kullanıyorum iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı doktor
Belinya anneyim_ bişey olmaz inşallah doktor ilaç vermişse progestan bişey olmaz inşallah ama uzan sürekli kanaman tam olarak bitene kadar uzan. Ben tam 5. Atina kadar sırt üstü uzandım valla canm
anneyim_ Belinya Uzan’ıyorım kendimi yorcak bişey yapmıyorum kasıklarım ağrıyo insanım ki diyorum acaba içerdeki kanama etkiler mi bunu
Leylaa76 canım benimde kanamam oldu daha yeni 10.haftada kan birikmesi olmuş rahimde ağır kaldırma cinsel ilişkiye girme bol bol su iç ve biran önce doktora görün derim baksın neden olmuş diye banada sonra haber edermisin merak ettim
Edzeaydgn Dün acile gittim, içerde kanama yoktu birşey demedi.kendi doktorumu aradım progestan verdi 200 mg sabah akiam iç dedi yarın gidicem bakar heralde be olduğuna.özelde olduğu için hafta sonu muayenesi yoktu onun için devlette acile gittim.
Sims35 Bende 6 haftalık hamileuim dün Kahverengi akıntım geldi gittim hemen acile Dr baktı kese üstünde kanama alanı verar dedi progesteron 200 lük sabah akşam ve progesteron iğne oluyorum. Dr dinlen bol su iç dedi Allah’a emanet bolca dua 🙏🏾
Edzeaydgn Sims35 bana da 200 mg lık progesteron başladı ve progestan iğne vuruldum bugün.kaç gün vurulmam gerektiğini söylemedi ama yarın sorucam.
Edzeaydgn Sims35 kutuda 5 tane var sanırım ben birini yaptırdım ama siz nasıl yaptırdınız tek seferde Kaç tane
Sims35 Edzeaydgn bana da tek doz vuruldu bir gün dolu bir gün boş şeklinde devam edeceğim. Ctesi gece iğne oldum Ptesi gene olacagım