meryem3333 okyanus8731 gecmis olsun canm rabbim en kısa zamanda yine nasip eder inşallah nie durmuş peki birşey soyledimi doktorun
Sedef5534 25 aralık benim de :) cinsiyet erkek benim bi de serklaj dikişim var o yüzden istirattayım rabbim hepimize yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin ❤️❤️
Ayckntmt Buselisa oğluşumuz oluyor bizimmmm 🥰🥰💙💙 ay çok değişik bir duygu Allahım isteyen herkese yaşatsın
Cananveminnak 26 Aralık benimde 15 haftalık olduk 2 li tarama sonucu usg de kız dedi doktor ama bakalim sonrasında değişim olur mu bilemedim hayirlisiyla kucaklarimiza alalim insallah..🤗🤰🙏
Essssra Benimde 16 Aralık 13 haftadayken kız dediler 15 haftadayken erkek bugün de 3 lu taramam var bakalım bugün ne diyecekler :)
Eminehm Buselisa 24 aralık benimde 4 nisan da erkeğe benziyor dedi ama kesin değil dedi 18 nisanda tekrar gidicem bakalım bu sefer öğrenirim kesin inşallah 😄
Buselisa Merhabalar dün doktor kontrolüm vardı ve doktor bir oğlum olacağını söyledi. 13. Haftada kıza benziyor demişti ama bu muayenede oğlunuz olacak dedi Allah herkese gönlümden geleni nasip etsin hayırlı akşamlar