kelebek77 Kizlar 26 haftalik hamileyim ve halen bebegimin cinsiyetini bilmiyorum göstermiyor bugun randevum var umarim acar bu sefer oo minnak bacaklari 😁 benim gibi olan varmi
EsinKaraglle kelebek77 o kadar nasıl dayandın ben çatlardım 😬 farklı bi doktorda şansını deneseydin bir de 😄
baharcan kelebek77 gitmeden önce bol bol bitter çikolata ye ve meyve suyu iç o zaman hareketlenip acar belki afacan 😊😊
Mrvcvn kelebek77 ben canım 22 haftalık hamileyim ama cinsiyeti göstermiyor ama benimde yarın detaylı var onu bekliyorum sen detayliya girdin mi canim
ygmr kelebek77 ayy canim.benim 12 5 de ogrendim zor dayanmadim o zamana kadar iki katimsin kiyamam ya insallah ogrenirsin bi anonce yaz ogrenince.😂😂
Nebiyeee Canim 26 cokmus ya bende 15 haftalik hamileyim benimde bugun randevum var insallah gosterir kendini
Bhr34 Ben 12 de öğrendim sizinkide farklı bi heyecan ya hala bilememek ☺ Tatlı ye gitmeden baya hareketleniyor Ozaman portakal suyu ve sütte etkili
Kdrfts Baska bi doktora daha git cinsiyet icin benziyor diyorlar fakat tam tersi olabiliyor benimde once kiza benziyor dedi sonra erkek oldugunu ogrendik detayli ultrasonda gorebildik pipiyi 😂