Seyyid slm kızlar ilk gebeliğimde oğlumun eşi öndeydi dr o yüzden hissetmiyorsun demişti ve kilomdan dola 2. gebeliğim 20+2 haftalık hamileyim bunda ufak ufak pıt pıtlar balık süzülmesi gibi hissediyodum ama çok nadir bikere de tekme hissetmiştim sonra kesildi hissetmem dün akşam acile gitmiştim orda sordum ilk gebelikte öndeydi hissetmiyordum bundada hissetmiyorum dedim bundada önde plasenta dedi sorum şu plasentanın yeri değişir mi belki ilk hissettiğimde önde değildi sonramı oldu yada değişir mi aceba çünkü hissetmeyi çok istiyorum ilkinde hiç hissetmedim çok içimde kalmıştı önemli olan tabiki sağlıklı olması ama insan yinede endişe ediyo hissetmince ve heves ediyo
Ncydmr Merhaba benimde 2.gebeliğim şu an bir oğlum var şimdi birde kızım olacak insallah benim de plasentam öndeymiş bende cok net hissetmiyorum hareketleri bu bir sıkıntı olusturdu mu sizde?
Seyyid Ncydmr bende hamilelik şekeri yüksek tansiyon varmış ortaya çıkmamıştı o yüzden sıkıntı yaşadım plasentayla ilgili bi sorun yaşamadım sasece hissetmiyordum bebeğimi dönmediği içinde sezeryan oldum