Ozgenaydemir Nurozsln Biz de ayrı ayrı uğraşmayalım takım olarak uyguna geliyor diye böyle alıyoruz elimizde kalıyor yazık ama satıcıların uyarması gerekiyor ben daha denemedim inşallah olur
Nurozsln Ozgenaydemir beni de satıcı uyardı yoksa gerçekten beneto alıcaktım suan 200 tl fazla verip en azından her açıdan kullanacağım bir araba alacağım
gulumsu01 Tugcehar87 merhabs internette ana kucagi gorunmuyor hani birliktemi satiliyor yoksa ayrimi aldiniz
Tugcehar87 gulumsu01 ana kucaklısı var https://www.e-bebek.com/joie-litetrax-3-travel-sistem-bebek-arabasi-p-joi-t1112gaapl003/?gclid=Cj0KCQjw4qvlBRDiARIsAHme6ovVS1Cj1uN_rZQy-XrswLk2uqKusd8iz_7NazJsRUlGEcJukyZNrH8aAvM_EALw_wcB
Yasinfaluk Tugcehar87 üç tekerlekli oluyor dimi onlar satış elemanı önerme bize onu ya bebek büyüyünce one atabilir kendini düşebilir dedi bende bunu alacaktım vazgeçtim
Yasinfaluk Hnfvndk evet ya oyleymis ama bende beğendim bu arabayi şu indirim çekleri varken almayi düşünüyorum bende beşik alırken kullanırım artik😊
Hnfvndk Yasinfaluk yıne 1200 e gelıyo ıyı bence zaten artık 1000den asagı kalıtelı çok az araba var yada ben bulamadım
Nurozsln Sevdaninmucizesi bende öyleydim bir ürün şansıma buldum hatta tek renk var. Başka rengi de yok araştırdım rengini de bulamadım. Ürün iyi olduğu için alıcam sırf vaktiniz varsa araştırın mutlaka denk gelecektir benim mixibaby