Belinya Kızlar geceleri uyurken sürekli uyuşma ile kalkıyorum, parmaklarım uyuşmuş oluyor ve kolum da kaskatı kesiliyor. Sizde de varmı.
Gulsah7171 Belinya aynısı var canım bende geceleri uyuşuyor uzanıyorum ksrıncalanıyor sabahları karıncalanmış şekilde uyanıyorum gece uyumadan süt içiyorum azaldı benim uyuşmalarım
gzmgnr21 Belinya bende aynı durumdayım kıme sorsam normal dıyor.rahatsız edıci bı durum ellerımı sureklı açıp kapatıorum ozaman gecıyor 24haftalığım bu arada
NanishAgayeva Belinya bende yalnizca sabahlari degil ne zaman uyusam kalkinca ellerimi uyusuyor hatta bazen o ususukluga dayanamayip uykudan kalkiyorum
SevdaNurum 36ncı haaftann icindeym aynen benmde oluyor. Kollarım da agrı ve uyuşukluk hissi. Dr ma sormuştum cok normal dedi. Ödemden kaynaklanıyor doğumdan sonra gecicrk demişti👍
aysu2015 gzmgnr21 sizinki çok erken başlamış dikkat edin tuza falan çünkü ilerisi çok daha zor oluyor tamamen hissini kaybediyorsunuz parmaklarıniz şişiyor umarım öyle olmaz Normalde 31 32 haftalarda falan başlarms bu durum tabi herkes de olmaz daa
aysu2015 Bnde çokk fazlaydii parmaklarim tamamen hissini kaybediyordu çok kötü bişey yaa... doktorum tuzu tamamen keseceksin dii ödem den oluyormuş doğumdan snra gececktir ama smdi için tek care yediklerimize dikkat etmek bende artık tuzak dikkat ediyorum biraz azaldı ama yinede sürekli üstüne yatınca falan uyandığımda tamamen uyuşuyorr ve düzelmesi zaman alıyor bizde 34+5 suan
Belinya aysu2015 evet erken başladı gerçekten. Tuzlu yememeye dikkat ediyorum ama yinede herseyde var tuz işte
Deletedmom277 Belinya Karpal tünel sendromu canım hamilelikte yaşanır normal bir şey. Doktorun magnezyum verdi mi?