Merveyarali Kızlar 31+3teyim dün biraz ağır kaldırdıktan sonra vajinama bianda ağrılar saplanmaya başladı gece boyu da uyuyamadım bebek hep oraya tekme atiyor sürekli idrara çıkıyorum ilk defa oldu böyle acaba ağır kaldirdim diye mi oldu noldu anlamadim ağır dediğim de 7 kiloluk bidon. Başina gelen varmi?
Merveyarali Bugün pazar yoksa direk hastaneye giderdim erken doğum belirtisi felan mi acaba diye korkuyorum😪
Popmum Bence uzanıp dinlenin uzun süre şu an bir kanama ya da karnınızda baskı olmadığı sürece bebeğin hareketleri de varsa tek çare dinlenmek. Pazartesi ağrı devam ederse doktora gidin
Merveyarali Popmum bebeğin hareketleri var ama düne kadar yukarda karnımda hareket ediyordu ağır kaldirdigimdan beri en alt tarafta hareketleri hep😥
AsilveAnnesi Merveyarali korkma hareketi varsa kanama yoksa hic biseycik olmaz. Bende utu masasi kaldirdim agrim oldu doktoruma yazdim hemen iki gun once boyle dedi bana cunku endişe etmeyin
AsilveAnnesi Merveyarali dinlen ayaklarını havaya kaldir yastık koy altina sola yat dinlen bak keyfine yok bisey korkma😊