Kevserbtr Kızlar bu sabah ıkı uc kere su gıbı sarı akıntı geldi benden yanı bırden akıyor hıssediyorum basına gelen varmı aynı durumu yasayan ıkı gun once ıdrarda ve kanda efeksıyon cıkmadı bu arada
Prettymom Kevserbtr bende de olmaya başladı acaba vücudun kendi yaptığı bir şey mi bilemedim bende takipte kalayım
Burcuaec Kevserbtr 16. Haftam bitmek üzere birkaç önce doktoruma sormuştum normal dedi. İdrar yaparken yanma - kötü koku ve kaşıntı yoksa sıkıntı yoktur dedi ☺️
Uurbsra Kevserbtr enfeksiyon canım elma sirkesini suyla karıştık atıyorm 2 sb suya 1 sb elma sirkesi kat taharetni öyle al iyice kurula iç çamaşırını ütüleyip giy ben öyle kurtuldm
Kevserbtr Prettymom gunde 15 bardak tuketmeye calısıyorum hayırlı dogumlarınız olsun bu arada saglıcakla kucagınıza alın
Eylemgmsky Ben 9 haftalık hamileyim yani hep bu şekilde akıntı oluyorum bende ama doktorum olabileceğimi söyledi hatta kahverengi bi lekede gelebilir korkma dedi
Kevserbtr RdvnMlkn yanı yogun mu oluyor yoksa ıc camasırına bulasır tarzdamı benım su gıbı bırden gelıyor
Kevserbtr RdvnMlkn yeminlen içim rahatkadı acaba bendemi sıkıntı var dedimm bide hafta erken olunca tedırgınlık artıyor tesekkur ederimm
Nata97 Akıntı olması normal ama sarımsı renkteyse enfeksiyon ola bilir. Kam ve idrarda çikmiya da bilir enfeksiyon akıntıdan tahlil vermelisin. Ki bende sarımsı ve başından beri var. Ara sıra kaşıntı oluyor. Mantar hamilelikde hele ki son 3ayda normal umarım mantardır başka bişey cıkmaması için dua ediyorum dün tahlil verdim ben de. Bende de kan ve idrarda çikmamışfı enfeksiyon bu arada
Nata97 Kevserbtr ben akıntıdan alınıp tahlil vermeni israrla destekliyorum. Çunki bakmakla anlaşılmaz tahlili incelemk lazım. İnşAllah bişey yoktur