Gebeyimm Busraas malesefe onun bir yolu yok bir an önce geçer inşallah kimi hafif atlatıyor kimi zor geçiyor benim 25. Haftalara kadar sürdü tüm gün ,şuan 38+4 olduk hala sabah bulantım var 😂
Tuanayldz Busraas hiç birşey iyi gelmiyor delirmek üzereyim 4 haftadan 15 haftaya kadar hala kusuyorum kesintisiz zofer bile işlemiyor 😞😞😞
Erham Busraas ben 20-22 hafta ya kadar zofran kullanmama rağmen hep kustum ve sürekli serum takılıyordu. En iyi zofran yine de
Askkokuluyavrum Busraas oy kıyamam benim de o haftalar da başladı 14 gibi bitmişti insAllah senin daha kısa sürer
Busraas Arkadaşlar merhaba bugün daha da kötü oldum. Doktor serum yazdı kan ve idrar tahlili istedi aynı zamanda. İdrarda amorf fosfat kristalleri çıktı, yani kum döküyormuşum aynı zamanda. Mide bulantısında su içmekte zorlandığımızdan hamilelikte olabiliyormuş ama 1 haftada olacağını düşünmüyorum. Yarın kontrolüm var duruma göre sıvı kaybını serumla takviye edebilirlermiş gün aşırı veya hergün. Siz siz olun nolur su için kötü de olsanız.
Busraas Gebeyimm bu ara her gün serum yiyeceğim. Ve zofer benimdir :) bugün doktor zofer bulantı ilacını yazdı umarım herşey iyi olur