mervekaya0658 Kızlar dün gece çok yedim galiba karıştırdım çok şiştim belliydi kuscağımı hissettim gece kustum baya bi ama rahatladım bebeğimde hareketliydi uyudum hemen sonra sabaha karşı eşime söyledim hastaneye geldik her ihtimale karşı acile ulturosona baktılar nts girdim iki kere alttan muayene ettiler açıklık yoktu ama yatış verdiler normalde Çarşamba yatacaktım ne ağrım var ne sancım boşu boşuna yatışımı verdiklerini düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz annemgil gelsin çıkmayı düşünüyorum 40+3 üm bu arkadaşı hastane insanın psikolojisini daha çok bozuyor bu arada
mervekaya0658 Ersozburcin ya kendi doktorum yok öyle oradaki üniversitedeki bakan kişiler verdi bilmiyorum keşke gelmeseydim sürekli nst ve çatı muayenesi yapıp duruyorlar
Elifbekir Canm sormadın mi neren yatış verdiler aynısı geçen bna oldu kustum çünkü yediğim birsey dokundu emindim uyudum baktım migdem kotu kustum bende sabah uyndm bebeğin hareketleri iyydi doktor gtmedim bende kanama şu olursa gel demişti çünkü bebek hareket ediyorsa açılma sancı yoksa bnce bekle yani konuş doktorunla bnde 40 geçtim ama bekliyoz😀
mervekaya0658 Elifbekir keşke gitmeseydim ne bileyim çatı muayenesi yapıp duruyorlar nst bakıyorlar kaldım burda
Ersozburcin mervekaya0658 zehirlenmeden korkmuşlardır gebelikte tehlikeli ondan yatırmışlardır birde 40 haftadasın ya o yüzden riske etmek istememişlerdir.
mervekaya0658 Elifbekir canım çıkışımın yapılmasını bekliyorum anan eşim istemiyor bişey olur diye korkuyor doktorda gelmiyor anca nst bağlayıp çatı muayenesi yapıyorlar
Elifbekir mervekaya0658 canım. Bekle doktorun gelsin kesin birşey solesin sonra birşey fln olur acilman fln varmı bare o olsada doğum yapsan sor bilgi al
mervekaya0658 Elifbekir çok şükür zordu ama geçti gitti şuan ağrılarım var bakamıyorum kısa zamanda yazıcam
Elifbekir mervekaya0658 tamam.canm geçmiş olsun allah şifa versin hepimize bnde perşembe hastahneye yatcam baklm