Kbr1212 Merhaba hanımlar 16+5. Haftamdayım karnım hafiften belirginleşmeye başladı. Zaten çok zayıf birisi değilim bu sebepten çatlaklarım çok olur gibi hissediyorum. Her gün düzenli kullanabileceğim içinde çok katkı maddesi olmayan krem-jel-yağ öneriniz var mı?☺
Ahsenveannesi Kbr1212 zeytinyag bene yag hindistan cevizi yagi donusumlu kullanim 34. Haftada birden ve cok derin catladim biraz genetik ama lierac denemedigim icin de pismanim
Aysingeldiislerdegisti Lierac ve Hindistan cevizi yağını beraber kullandıö yinede çatır çatır baldorlarım dahi çatlafı. Malesef çatlayacaksan istediğini kullan işe yaramıo 😇 gerçi ben aeviom çatlaklarkmı hepsi kızımın armağanı
Nata97 Canım 24den beri acı badem yağı ve zeytin yağın karıştırıp kullanıyorum. 32+3deyim henğz yok inşAllah da olmaz die umuyorum 🙏🏻
Minikayaklar Kırmızı ve derin çatlak olmaya başladığım için musteşa aldım şimdiden azaldı öncesinde kakao badem Hindistan cevizi susam karışımı kullanıyordum faydalı olmadı
Kbr1212 Hepinize çok teşekkür ederim bunları bi araştırıp seçim yapayım erkenden önlem alayım sonra pişman olmym diyorum
Cinars16 Ben bebek yagi kullaniyorum hergun dustan sonra 34 haftamdayim hic catlagim yok insallah olmaz😊