AsilveAnnesi Yogurtlupilav iste gebelik sayfasina yakışan olmasi gereken cuk diye oturmus bir post teşekkürler. Umarim devami baska tecrubeli annelerden de gelir 😊 sağlık ve huzurla buyutun bebisinizi
Fatmakrt Bisaniye bende kucağa alıştırma taraftarı değilim ama bebiş yeni doğduğunda benim onu kucağıma alma ihtiyacım var mis kokusunu çekesim var 😂😂😂 hiç aldırmayın bence de ilk zamanlar eğitim süresi değil bebeği sevgiye doyurma süresi 🥰🥰🥰
Kader5516 Yogurtlupilav çok güzel yazmışsınız tecrübelerinizi biz tecrübesiz annelere bir nebze fayda sağlıyor sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi
evrimmm ellerinize sağlık çok güzel yazmışşınız hemen bazı yarar kelimeleri copy yaptım teşekkür ederim size Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin 🙋🏻♀️🌸
Ebrs Yogurtlupilav hastaneye yaniniza neyi aldığınıza pisman oldunuz veya neyi almadiginiza pisman oldunuz?
Yogurtlupilav Ebrs süt sağma makinesini taşıdığıma pişman oldum, çok şükür kullanmama gerek kalmadı. Birde bir paket full depend götürmüştüm hepsini taşımasamda olurmuş. Almadığıma pişman olduğum birşey hatırlamıyorum.
uduygudmrhn Yogurtlupilav yazınız çok değerli olmuş teşekkürler, bende bez hangi marka aldınız onu merak ettim?
Yogurtlupilav uduygudmrhn muhendisinoglu takipçisi olmama rağmen prima denedim ilk 😄 Sonrasında eve çıkınca goon denedim (sızdırma yaptı) şu an yine primaya dönüş yaptım. Henüz diğer markaları denemedim.
ikimelekannesi___ Yogurtlupilav sabah bunu ilk okudugumda sabitlenecegini biliyordum cok faydali bir yazi olmus tebrik ederim canim hepsini ss aldim aklimda bulunsun diye
Fatmaykt Yogurtlupilav ay nedendir bilmem ama okudukça ağladım çok duygulandım yaa😁 çok güzel tavsiyeler ama teşekkür ederiz rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah bebişinizi
Meral38 Yogurtlupilav gerçekten çok güzel bilgiler vermişsiniz okudukça tekrar okudum teşekkür ederim burdaki en faydalı yazılardan biri olmuş ☺
feyzaa34 Yogurtlupilav canım çok güzel bir post oldu bizlerin tamda buna ihtiyacı vardi allah razı olsun senden❤ bide sezaryandan sonra üşüme geliyormuş bu doğrumu? Son olarak kullanıcı isminide görünce canım yoğurtlu pilav çekti şimdi pirinç isliyorum ah bu hamilelik 🤦♀️😭
Yogurtlupilav feyzaa34 bu işlerde kendini inandırmamak esas. kendinizi şartlamayın üşüme gelecek diye, bende gerçekten hiçbir yan etki olmadı şükür. Ama operasyona girerken heyecandan dizlerim titriyordu tabi o ayrı ☺️
Yogurtlupilav Poncik lansinoh kullandım ben. Çok yakın bir arkadaşım eczaneden e vitamini alıp onu kullandı, onda da hiç yara olmadı.
Demet34 Yogurtlupilav ya yazınızı çok beğenerek hiç sıkılmadan okudum ne iyi yapmışsınız 🤗 Bebeğinizi sağlıcakla bütün inşallah 🙏🏻 tavsiyelerinizi sık sık paylaşın benim ve bi çok annenin böyle tavsiyelere çok ihtiyacı var 🤗🥰