Merve130112 ilk 3 ayi doldurdugum zaman eski bir dolgum kirildi hemen nobetci dis hekimi bulup gitmiştik kirik parcayi alip biraz temizlemisti sonra bir haftaya kalmadan normal disciye gittim ve acip bakti icinin curudugunu ama rontgen cekmeden cekmek istemedigini soyledi dogumdan sonraya erteledi gel zaman git zaman hic bir sorun olmadi kapadi bu arada geri 36 haftaya geldigim zaman sidetli bir dis agrisi basladi yine ayni nobetci discige gittik sansima hep gece denk geldi. Iste acti biraz temizledi bir ilac verdi su gun gel dedi tabi o gune kadar cok agrim oldu aradik tekrae ayni yeri benom yapabilicegin bisey yok hamilelerin alabilicegi antibiotike basla dedi her yolu denedim gecirmek icin dayanamadim bir gece kalktim dis klinigine gittik tabi gec gittigimiz icin nobetci disci yoktu sadece cene ile ilgili doktor vardi geldi bakti malesef ben bisey yapamam butun is arkadaslarim cikti yarin sabah gelin dedi o gece gecmek bilmedi sabah erkenden gittik hemen aldilar beni once baska bir doktor temizledi enfeksiyon var dedi bu disin cikmasi gerek seni asaga gonderiyorum anca prof ceker dedi neyse asaga gittik kabul ettiler beni baska bir doktor kontrol etti tekrar prof sormam lazim cekilsin mi yoksa devam mi edilsin temizlemeye diye ve dogumada vardi daha bekletmek istemediler prof kabul etti disi cekmek icin iceri aldilar beni once prof docledinden biri basladi isleme rutin sorular soruldu dislerim kontrol edildi bitkisel anestezi uygulandi tabi cokda uyuşturmadı digeri gibi asistan basladi cekmeye ama cekemiyor surekli disim kirikiyor parcalaniyor en sonunda prof basladi cekmeye oyle bir aci yasadim ki asla unutmam dogum sancisi gibiydi cok kotudu anestezide cok turmadigi icin cenem kiriliyor sandim tabi sonuc basarili oldu tum disim cikartildi ve icini temizlediler ve diktiler dikis atıldı ve prof gitti asistani disimin son kontrollerini yapti gonderdiler hafiflemiştim gercekten hafifledim kus gibi oldum cunku agrim kalmadi sadece bir dikis yeri vs agriyordu oda katlanila bilirdi ve ertesi gun ben cok iyidim bir kac gun sonrada ipleri aldilar ve bitti kurtuldum ama eger o klinige gitmeseydim dayanamazdim zehir olurdu son haftalarim benim hikayem bu sekildeydi insallah sen sorun yasamazsin ve röntgen cekilmeden islem yapıldı