Dlkskl Kızlar hafif açık kırmızı renkli kanama gibi birsey gördümm iç çamaşırımda sonra hemen kahverengiye dönüştü renk bu neden olurr sizce şuan tam 8. Haftamdayım normal miii ??
Tuanam01 Dlkskl kahve rengi kanama yerleşme kanaması bende de olmuştu acile gittim gayet iyi demişti fakat kırmızı olursa bence git doktoruna danışmakta fayda var bence geçmiş. Olsun canım.
madl41 Dlkskl canım hemen acile git en azından için rahatlar çünkü yerleşme kanaması 4 5 6 . Haftalarda oluyor genelde ve kırmızı değil enfeksiyon olabilir ama acile git mutlaka
AygyulSina Dlkskl yani afedersin ama bunu sorman bile hata kanama hic bir zaman normal degil hemen acile git allah korusun bebegini kaybediyor olabilirsin
Babychucky Dlkskl 6 haftalık ken bende de oldu hemen acile gittik bebek iyiydi rahimde kan pıhtıları görünüyordu aynı anlattığın şekildeydi durumum Protestan kullandım vajinadan geçti bir daha da olmadı dilerim sizinde olmaz 🙅 doktora gidin
Tuanam01 Dlkskl inş kötü bişey değildir yerleşme akıntısıdır canım sağ salim kucağına alırsın İnş keşke hemen gitsen acile baktırsan için rahat ederdi .
Ckrmtlrcnsb Kesinlikle kalk ve hemen git düşük riski olabilir gebelikte kanama normal değil aynı şeyi yaşadım bekleme derim
Dlkskl Ckrmtlrcnsb devlet hastanesine gitsem bakarmıı normal de gittiğim özel hastane var ama nereye gitmeliyim
Ckrmtlrcnsb Git canım acil farketmez hertürlü bakarlar enazından kanamayı durdurucak iğne falan yapıyorlar ihmal etme herşey için geç olabilir sen üzülürsün ☹️ Allah yardımcın olsun inşallah yerleşme kanamasıdır
Dlkskl Ckrmtlrcnsb kanama devam etmiyor çok az birsey oldu ve durduu aşırı bir kanama değil lekelenme tarzında acık kırmızı kahveye dönük bir renk aldı sonrasında