Ebruli19 Sabah akşam hastaneye gittim kanama olmasına rağmen doğuma almadılar sancı ve suyum yok pek anlamadım kanama niye oldu o zaman
Esra7261 Ebruli19 kanama önemli bişey diye biliyorum. Plasentanız erken ayrılmış olabilir. Size açıklama yapmadılar mı?
Series26 Ebruli19 kanaman devam ediyormu nişan gelmiş olabilir nişansa eğer doğum bi hafta sonra bile olabiliyor su ve sancı yoksa beklemek gerek hala aktif kanama varmı o önemli🤷🏼♀️
Bs45 Ebruli19 Canım bende 39 +4 haftaligim bugün 3 kere peceteye sadece tirnagimin ucu kadar kan bulsmis hast. Gtmedin sancim filen yok ve miktarı artmadığı için. Seninde mi bu şekilde oldu
Series26 Ebruli19 nişan olsa o kadar sürmemesi gerekir ama belki sancın gelsin diye bekliyorlardır bebek riske girmedikçe sezeryan taraftarı degilse doktorun 🤔
Series26 Ebruli19 tabiki belli olur canım panik yapma bebeginde korkar 😊 doktor öyle bişey görürse de alır zaten doğuma bebege yada sana zararı olacak bişey yapmazlar hayırlı doğumun olsun inşallah sağlıcakla gelsin evladın ☺️☺️☺️
Series26 Ebruli19 karamsar olma canım benim bebegin için üzülme en çok o hissediyor bunu Rabbim sağlıkla aldırsın kucagına inşallah
Ebruli19 Bs45 hemen hemen aynı durumdayız abla ama benim sabah 6 dan beri var her lavaboya çıktığımda peçete de çıkıyor
Series26 Gebeyimm o kadar uzun süre kanama yapacak birşey degil ki nişan rahim agzındaki bi tıkaç gibi zar gibi birşey