Hayriye72544 normalde panik atagim ve vertigom var ve ikisi icinde ilac kullanirken surpriz bir sekilde hamile kaldim sanirim ilac in faydasi oldu ki suanda yok bende hamilelikte olacak diye cok korkuyorum berbat bir hastalik Allah kimseye vermesin doğumdan sonra artık ilaç kullanacaksınız yapacak bisey yok emzirirken kullanmak sakıncalı olacaksa gerekirse emzirmeyi bırakacaksınız çünkü o bi şekilde beslenip büyüyecek size birşey olursa ona kim bakacak diyorum size ki aynısını da bana doktorumuz söylemişti bitmiştim artık lohusalık depresyonundan her gece acileydim zor oldu emen bir çocuğu memeden ayırmak ama mecbursun ilk 3 aydan sonra ilaç kullanmam şart oldu o ağladı ben ağladım ama ayırdım ve memeden ayrıldıktan sonra daha bi toparladı kilo aldı benim stresli sütüm dedim iyi gelmemiş demek ki iyi ki doktorumuzu dinlemişim şimdi 10 yaşında masallah kocaman delikanlı oldu... sizde hiç düşünmeyin yeterki hamilelikler sıkıntısız geçsin sağlıkla dünya gelsinler gerisi hallediliyor bi şekilde...