Melegimm2121 Mervenin 38 oldum doğdu doğacak diyorum ama yok çok fena ağrı baskı yapıyor hele bu son günler karnım aşırı sertleşiyor acı veriyo 😖😖
Mervenin serpil60 yaa ne güzelll 😄😄 bende istitorm başlasn artk ama kalça ağrm ve arada acısız kasılmam dışında bişy yok 2 3 gün önce doğruyormmdiye gece gittik hastaneye yalancınsancıymşmgerimgeldikmartkmdoğurmakmistiyorm🙈🙈🙈🙏🏼😍
serpil60 Mervenin 😃😃 artık başlar sende de canım . Hayırlısıyla kavuşalım ya sabırsızlanıyoruz artık 😃
Mervenin serpil60 evet sabırsızlık heycan🙈😍 kavuşöa duygusu herşey var😇 ağrılarnız nasl ağrılar tam olarak karnınız ağrıyomu birde açılmanız varmı
serpil60 Mervenin karın ağrım Yok öyle açılma da olup olmadığını bilmiyorum Çarşamba günü çatı muayenesi oldum normal bekleyeceğiz dedi doktorum nst de sancı çıkıyor bebekte . Salı günü tekrar var kontrolüm bakalım o zaman ne diyecek
Mervenin serpil60 bemde 2 cm açılma vardı geçen hafta en fazla 2 haftaya gelir dedi bunhafta bakalm kaç olcak endişede ediyorm korkuyormda ama hemen gelsin bebeğim istiyorm🙈😇
serpil60 Mervenin oo senin var . Bana bişey söylemedi . Hayırlısıyla kavuş evladına canım az kaldı azıcık daha sabredelim 😍😍
Mervenin Melegimm2121 2 arkadaşm kontrole diye gitti doğurdu her kontrole giderken hadi inşallah diyorm ama yokmanam gelmiyo😅
Mervenin Tunaece bende 28. Haftamdan 34. Haftma kadar yaşadım erken doğm tehlikesi sadce tuvalte gittim hep yattım 34 ten sonra gelsin artk demeye başladm özellikle 36 dan sonra ama yok dediğiniz gibi şimdide gelmek şstemiyolar😅
Mervenin Minaresad kalça kuyruk sokumunağrısı bende bir haftadt var volteren jel verdi dr o biraz iyi geliyo sanki bide sıcak duş😊