Eminel Pnaratnn karataş Arzu akar, son 6 haftamdayım, 12. Haftamda tanıştım kendisiyle bu zamana kadar ilgi alakası her an ulaşılabilirliği on numara bilgisini saymıyorum bile,
Selin4335 HayalYaren plesentam rahmi kapatıyordu Doğum kanamalı olabilir diye gönderdi şimdi tam kapatmıyor ama perinatoloğa devam ediyorum
gozdegokce Minigimkizim bende ilk esin hanımla başladım iyi bir doktor ama soru sormaya çekindiğim ve muayene kısa sürdüğü için karataşta evrim hanıma devam etmeye başladım hem neşeli hem güleryüzlü ve istediğim zaman ulaşabiliyorum tavsiye ederim izmirde ki hamile arkadaşlara ☺️
ozgeege Emirseyma 3100 TL canım bende Karataş hastanesinden egepole geçiş yaptım daha dün sordum hatta ve bu ücretin içinde doğum sonrası olan bazı bebek muayeneleri de dahilmiş doğumda ve doğum sonrası foto çekimi dahilmiş belirli poz sayısı da yokmuş 1 gece kalınıyormuş 1 kişi de refakatçi kalıyormuş yalnız doğum ücretinin hepsini karttan geçemiyorlarmış ya hepsi nakit yada yarısı kart yarısı nakit oluyormuş
GuelGltkn DenizErdal hanimlar bisey sorcam bu dogum ücretini direk nakit olarak mi ödememiz gerekiyo yoksa taksitlendirme de yapiyo mu özel hastaneler. devlette dogum yapmak istemiyorum ama özellerde cok pahali en azindan 3-4 taksit olsa ödenir
GuelGltkn DenizErdal tskler canim ben ciglideyim ben etrafimdaki özeller hep pahali ya kent hastanesi ultra lüx sanirim 7000 demisler bi tanidigia can hastanesi 3000 epidural istersen.
IzmirDeniz Pnaratnn Aynen valla çok memnunum aylin Hanımdan çok yakın samimi davranıyor içim rahat gözüm kapalı güveniyorum
ozgeege Mirom cem beye başladım canım karataş hastanesinden egepole yeni geçiş yaptım ama çok memnunum Cem beyden ve hep olumlu şeyler duydum hakkında dedikleri kadar da iyi ve ilgili bir doktor
AsilveAnnesi Pnaratnn izmir hayat hastanesine gidiyorum ben doktorumdan cooook memnunum 45 tl muayene ücreti 1500 dogum
Hande2204 AsilveAnnesi suan tinaztepeye gidiyorum ama 4250 tl dogum ucreti istiyorlar hayat hastanesinde bir arkadasim dogum yapmisti cok memnun kaldigini soyledi sizin doktorun adi nedir cunku artik hayata gecmeyi dusunuyorum maddi olarak daha uygun oldugu icin