Us41 ilk gebeliginde hiç atak yaşamadım doğuma da çok rahat gittim yürüyerek girdim ameliyathaneye ama şimdi öyle değil tabi o yüzden herhangi birşey kullanmadım zaten magnezyum iyi geliyor ya depresyona sanirim onunla idare ettim sadece son ayda biraz çarpıntım olmuştu oda bebek baskı yaptığı içindi demişti doktorum ama logusaligim berbatti 3 aylığa kadar zor dayandım 3. Ayında bebeğimi sütten kesip ilaç kullanmak zorunda kaldım. 83 kilo ile dogum yapmistim 1.5 ayda 60 kiloya dustum berbat bi lohusalikti Sonra sonra toparladım yine ...Simdi de ilaç kullanırken sürpriz oldu hamile kaldım öğrendiğimiz anda kesti doktorum ilacı bi sikayetin olursa bitkisel biseyler bakarız dedi 9.2 hastalığım suan arada nefes almakta zorlaniyorum ama hep açım yemeği biraz fazla kaçırınca oluyor sanirim yada öyle düşünmek istiyorum. Şimdi doktorum 12. Hafta da magnezyum kalsiyum başlayacağını söyledi onları bekliyorum destek olacağına inanıyorum.Ilk doğuma bilmeden gittiğim için heyecan vardı tabi ama panik yapmadım çok ama şimdi bunda nasıl olur bilmiyorum ama doktorum ilaç kullanmama izin vermiyor. Bazı doktorlar kullanabilirsiniz diyormuş ama bilmiyorum ...Benim panik atağım kendimle çarpıntı nefes almada zorluk bayılacakmış ölecekmiş gibi hissetme mideden göğsüme çıkan bi sıkıntı tansiyon yükselmesi kasılmalar gerginlik olması vücudumda bunlar oldumu bende ben panik oluyorum dahada artmasına sebep oluyorum. Gelme di mi bi sıkıntı yok gayet rahatım.