Asdffghjjk SevdaRzgr Ben adet günümden bir gün önce test yaptım içime doğmuştu çıktı yani adetin geçmesini bekleme bi dene bence. Benim çıkmıştı çok belirgin
SevdaRzgr Alinmavi çok teşekkür ederim canım benim Allahım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin çok istiyorum bakalım hala olmadım hasta tuhaf şekilde heyecanlym temizlik yapacağım yapamadım oturduğum yerde kalıyorum öyle 5 saat sonra sonuç alacağım
Ozlemkurttt SevdaRzgr kuZummm inşallah Allah gönlüne göre verir Benimde adet dönemlerim çok belli olurdu beklerdim 🙈En son 2 gün geçti yaptım çıktı darısı başına inşAşlah 👶🏻
SevdaRzgr Yunusm123 olumsuz çıktı canım 😮 işteyim ondan sık bakamıyorum TLf da eve gidince akşam yazarım detaylı
KbraGndz Bende merak ettim benimde günüm geçmişti umutsuzluğa düşmemek için testte yapmadım evde denemediğim test kalmamıştı karbonat limon domestos....😂sonda test alıp yaptım ve çift çizgi çıktı. hayırlısıyla sağlıkla sende aramıza katılırsın inşallah
SevdaRzgr Yunusm123 çalışıyorum canım isteyim ondan yazamadım şimdi yemek molası geçtim olumsuz oldu neden anlamadım o kadar olacak diyordum içimden
Yunusm123 SevdaRzgr bende de senin gibi oldu biliyor musun adetim geçti tüm hamilelik belirtilerini yaşadım hâlâ da yazıyorum ama idrar testi yapıyorum hep negatif çıkıyor sonuç🙁
zehracinar SevdaRzgr Umutlandırmak istemem ama benimde aynı öyle oldu kan tahlilinde olumsuz çıktı ben artık kesin yoktur dedim ama içime hep doğuyordu var olduğu adetim 5 gün geçti yaptım sonuç 1216 yani pozitif çıktı inşallah sizinki de olur öyle 🤗