Rabia2019 Meriipella1 ben cinsiyeti kesinleşmeden kıyafet almak istemiyorum valla 🙈 eşya falan alışıyorum şimdilik
Melek2102 Rabia2019 almicam dedim dedim yeminimi bozdum Indirim vardi 🥰 zıbın corap almaya başladım şimdilik anneannemiz türkiyeden alacak baya o yüzden abartmadım 😂😂
Mia35 Rabia2019 3 Eylül beklenen ama daha bişey almadım sadece indirim de çıtçıtlı body bulmuştum onu aldım. Sizce başlamalımıyım??
Esenn1 Rabia2019 ben bi daha ki ay başlamayı düşünüyorum şimdilik bir tane zıbın 3 lü çorap ve bi tane patik aldım dayanamadım çünkü heves ettim 😂😂
Rabia2019 Esenn1 valla ben de aşırı heves ediyorum kıyafetleri sevip sevip bırakıyorum yerine 😂 18. Haftada tekrar gidicez kesin derse almaya başlarız artık 💃🏼💃🏼
Xmom Rabia2019 ben de normal beşik alicam asansörlü olanlardan düşünüyorum. Büyüyünce de oda takımı yapacağım insAllah
Meriipella1 @Rabia2019 bizim cinsiyet belli ☺️ Biberon aldım bide sorsan başka bişeyimiz yok illaki alınıyo zaten daha çok erken ama hemen başlamadık almaya ufak tefek kıyafetlere heves edip annem almaya başlamış 😂
Rabia2019 Meriipella1 benim de belli doltorum 14+2 de erkek dedi kesin mi dedim bu haftada kesin diyemem ama erkek yani sesi pipisini de gösterdi 😂 ama yine de bekliyorum ne olur ne olmaz kesinleşince kimse beni durduramaz artık 😂😂
Sirincili Rabia2019 canım ben küvet seti, emzirme minderi, şu durunun doğal granül sabunlarından, bi de hm den son indiriminden 5 zıbın 2 takım aldım toplam 11 parça. Bugün de markette indirimdeydi 2 paket ıslak mendil aldım :))
Rabia2019 Sirincili ben de nuk marka emzik alacağım bir de zıbınlarını alacağım yarın hepsini beyaz alıcam, ıslak mendil şimdi erken diye düşündüm ama bilmiyorum
GulsahMulayim Melisecmel Benim 20 Eylül ile 2 Ekim arası diyorlar tahmini ama bende sezeryan olursam doktorda uygun görürse 19’unda doğurmak istiyorum 🤗 düşünsene çok güzel değil mi. 19.09.2019 🤘
Meriipella1 @Rabia2019 ben 16 da öğrendim kız dedi kesin dedi zaten bende gördüm gösterdi baya baya kız 😂 cuma günüde kontrole gidicem yinede kesin olsun diye bi daha sorucam şimdi kıllandım
Rabia2019 Meriipella1 hahah ben de 😂 pipisini bariz net gördüm yani ama işte karışabiliyormuş ya ne bileyim içim rahat etmedi doktorum da kesin git alışverişini yap falan demedi yani alma bir şey dedi 🙈 ama bence o pipiden başka bir şey olamaz 😂😂