Seranne Rabia2019 bendeeeee aldım zıbın seti pijama takımı küvet seti oyun minderi çorap pembe pembe 😚😚😚😚😚
ikicocuklubiranne Rabia2019 şuan 15+5 teyiz canım 14 te bizde gördük bacakları dikip pipisini gösterdi 😊
Rabia2019 Mervednr işte ben de öyle düşünüyordum ama beşik bebek arabası dolap bir sürü alınacak şey var üst üste gelmesin dedim ya 🤭
Seranne Rabia2019 sadece küveti beyaz aldım belki ikinci olursa oda kullanın diye cinsiyet farklı olursa🥰
RukenZeki Rabia2019 ben de ayni yuzde 99 kiz hissediyorum 😊 rüyamda da erkek oldugunu gördüm pazartesi hastaneye gidicem ogrenicez artik insallah sağlıklı olsun da tabiki en onemlisi o
Rabia2019 Seranne ayy hayırlısı olsun ya, ilkten çok kız istiyordum aşırı, ama şuan hiç farketmez alıştım oğluşuma 😍😍
Rabia2019 Seranne iyi yapmışsın ben de her şeyi unisex alıcam zaten kız olunca pespembe erkek olunca masmavi hoşlanmıyorum pek kalıp gibi 😂
HTCARSLN Bizde 17 +4 uz bisey almadim daha son aya kadarda.almicam nolur nolmaz tahmini dogum 15 eylul benimde
Xmom 12 eylül son gün bakalım ben de zıbın emzik aldim hırka bir kaç da beğendiğim elbise aldim. Annem de hastane çıkışı salopet hırka falan almış. Teyzem battaniye örmüş annem de örüyor bir yandan ben de yelek örüyorum anneannem zaten en baştan beri sürekli örüyor 😅 beşik bakıyorum şu aralar hangisini alsam karar veremiyorum
Eht Ben daha hiçbirşey alamadım 13+3te gitmiştim doktora göstermemişti 10 gün sonra randevum bi belli olsunda😊
Rabia2019 Eht yok ben de kıyafet almam zaten uzuun bir zaman ne olur ne olmaz 😂 küvet bez biberon beşik dolap vs alınabilir zaten
Xmom Rabia2019 ben de normal beşik alicam asansörlü olanlardan düşünüyorum. Büyüyünce de oda takımı yapacağım insAllah