Smblgzl Merhaba hanımlar ilk bebeğim yeni ögrendim birazda kiloluyum neler yemeliyim nelere dikkat etmeliyim çok fazla kiloda almak istemiyorum .
Haribo42 Smblgzl canım bu programın blog bölümünde beslenmeyle ilgili çok güzel bi yazı var bi göz at inş😘 hayırlı olsn
Yasemincifci Smblgzl paketli gıdalardan uzak dur ekmeği azalt bol protein süt ve süt ürünleri tüket hem senn için hem bebeğin için en iyisi bu
[silindi] Smblgzl hayırlı olsun. Kaşar peynir cok yararlı bebek için. Her gün 1 muz ve birkaç tane ceviz badem tüket canım. 🌸 asitli içeceklerden uzak dur soda ödem yapıyor bende ama ilk zamanlarda tercih edilmiyor diye biliyorum zaten. Çok tuzlu yiyeceklerden uzak dur. Ve ve umarım tiksinmezsin her gün 1 adet yumurta 💕
Aybukealtintas Smblgzl hiçbirsey e dikkat etmene gerek yok valla🤗 ama tabi çok kilo almak istemiyorsan hamur işi, tatlı, hazır gıdalar gibi yiyeceklerden uzak durabilirsin ve ya daha az tüketebilirsin, onun dısında sınırlama hiç kendini 🤗
Ozen0119 Sucuk salam sosis ketcap mayonez kola cips gibi hazir gidalar ve fast food gıdalardan uzak dur canım et balik sut ve süt ürünlerini bolca tüket ha birde kafeini azalt çayı kahveyi 😊
[silindi] Smblgzl stres yapma herşeyde tedirginlik yaşama bazı şeylerin anormal olması için çok şiddetli olması gerektiğini unutma herkesin lafını dinleme onlar kötü gün yaşadı diye yaşayacağım psikolojisine girme hurafelere inanma kendi bakımından vazgeçme günlük yediğin şeylere devam et ha kahve asitli içecek fastfood tam pişmemiş tavuk etleri yumurtalar vb şeylerden uzak dur yeşilliklerini sağlıklı yıka pimpirik olma sürekli her harekette aceba diye düşünme ne kadar rahat olursan bir o kadar da güzel geçer hamileliğin yürüyüşlerini yap temiz havadan mahrum kalma sadece ve sadece doktoruna danış hastalık için sıradan insanlardan bilgi alma ❤️Sağlıkla ddoğur kuzum