Essraa2 Firdevs3436 zar zormı çoçuğunuz oldumu ilkmi :)) çünkü zor değil dk başı kaka yapıolar sıvı şeklinde🙈
Firdevs3436 Essraa2 2 aylık bebeyim var zarzor derken hastanede pişik olacak kadar kaka yapmıolar anlamında
Sekmen Bende bir soru sormak istiyorum konu ile alakasız ama 36.haftaya girdim ve adet sancısı gibi sancılarım başladı son 2 gündür ayaklarımın soguk olduğunu hissediyorum sıcak su torbası koymam da bir sakınca var Mıdır ?
Yagmur9833 Sekmen artik yalanci sancilarin basladigi donemdesin agri sanci olmasi cok normal bence tabi siddetine ve duzenini takip et sıklasirsa malum dogum habercisi sicak su konusunda bi fikrim yok ama
Buseakin Yagmur9833 öncelikle kendine normal pedde al. Göğüs pedini de 3 tane daha koy 😂 Bebek için en az 3 takım kıyafet koymalısın 😂😂.
Yagmur9833 Buseakin bebege 3 takim kiyafet yaptim ic dis herseyiyle 👼 gogus pedi koydm bi daha 4 cift oldu
Essraa2 Fatmakrt yani çoçuk diyolar içerde kakasını yapmış düşün son zamana kalınca ki bırak çıkınca yapmasın😂😂 ben ilk kızımdan da biliyorum :)
Yagmur9833 Tubademir85 hepsini kattm kagit havlu ve dis fircasi macunu disnda onlari yeni almam lazim 🙂
Yagmur9833 [bilinmeyen] emzigi vermem zaten ne olur nolmaz diye kattm sezeryan ihtimali olunca sutum gelmezse mama vermek zorunda kalirsam diye aldim ama sonuna kadar ugrasicam tabi emmesi icin ama hemen sutum gelmeyebilir😐
Yagmur9833 sulfat amin hepimiz sagliklankavusuruz insallah 👼 silikon gogus ucu bnde aldim nolur nolmaz yaradan emziremezsm falan diye bebege havlu bende katmadim muslinle kurulanabilir lazim olursa kendimede kucuk bi havlu aldim🙂
Zeynocan23 Yagmur9833 dikişin hava alması gerektiği için canım ikinci kez sezeryan olacağım İçin araştırmıştım sezeryanın dikişi normal doğumdaki dikiş gibi değil yapıştırma yapıyorlar
Essraa2 Firdevs3436 herkesin bebeği farklı her çoçukta hastanede bile ben ilkinde koymadım aam verdiler demkki gerekli bişey demi... birde erkekler da çok pişik oluyor kızlara göre... pişik kremi dedin şeyde çantada 10mtre yer kaplamıyo küçüçük bişey...