Yagmur9833 Sulebetul ay evet onlarida alicak annem hatta hoşaf falanda yapicak dogumdan sonra icmem icin☺
Yagmur9833 Reykzy masallah 😊 hazirla kafan rahat olsun en iyisi bende hep yatmam gerektigi icin annmde kalmaya basladim evlerimiz cok cok yakin babamin arabasiyla yada esimin hangisinde gidecegim belli olmaz hangisi daha yakinsa o gelir 😄 yoksa aklima gelmisti bagajda durmasi mantikli
Reykzy Yagmur9833 hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah sen bi liste yap son olarak üstünden geç bende yatıyorum iki haftadr nası doğurucaksam
Yagmur9833 Reykzy amin hepimizinki insallah bende hic bilmiyorum ayakta duramiyorm nasil dogurcam ne olcak hayirlisi olsun insallah kolay atlatiriz
Prettymom Yagmur9833 alt eşofman ı fazla koymuşsun normal olursa çok bekletmezler sezaryen de iki gün duruyorsun ben pişik kremi koydum memeyi almaZsa diye silikon göğüs ucu aldım inşallah kullanmam bebek bezi ıslak mendil alt Açma bezi koydum
Gzmcnrates Yagmur9833 agız bezi bebege sapka eldiven corap ıslak mendil pişik kremi kendin icin ıslak mendil havlu peçete terlik sabahlığın ince ise yelek hırka türü bişey birde bana da bugün dediler nescafe koy diye sezeryan olursan ayılırken baş ağrısına iyi geliyormuş çörek otu yada çörek otu yağı da gaza iyi geliyomuş bunlarıda koy dediler aklında bulunsun canım
Yagmur9833 Gzmcnrates nescafeyi duymamistm gerci bi bilgim yok sezeryanla ilgili dikkate alcm canim sagol🧡
Elsaa Gürcistanda doğum yaptım ben burda 3 gün kalınıyor hastanede ve en çok bebeğe kıyafet ihtiyacı oluyor, ve kendine ped götür bolca ona ihtiyac oluyor
Yagmur9833 Elsaa depend aldim 10 tane yeter heralde 🤔 bebege 3 zibin takimi var eldiven sapkasi icine giycegi icinde hep 3 takim yaptim 1 zibin takimi daha koyabilirim bilmiyorum
Tubademir85 Yagmur9833 kendın için yelek koy mutlaka, terlık koy yürüyüş yapacaksın gıyıp çıkarmak kolay olur, bebeğine ağız mendılı, pişik kremı , bez , kullan at alt acma bezi, kagıt havlu, ıslak mendil kendın içinde, diş macunun fırcan bunlarıda ekle bence
Yagmur9833 Tubademir85 hepsini kattm kagit havlu ve dis fircasi macunu disnda onlari yeni almam lazim 🙂
Tazeanneadayii [silindi] canım ben gecelik sabahlık aldım. Sezaryen olursam dikişlerim acımasın diye giyerim dedim. Ve fotoğraf çekineceğimiz için gecelik de olsun dedim
sulfat Yagmur9833 ben bebeğe havlu almadım ama pişik kremi ve yağını koydum. Bide bi arkadaşımın göğüs ucunu bebek tutamadığı için şeffaf göğüs ucu istemişler hastaneden. Eşi gecenin bi vakti eczane bulup almış. Bende nolur neolmaz göğüs ucu aldım şeffaf göğüs ucumu tutamassa diye. Onun dışında benim çantamla aynı gibi canım. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin🙏
Yagmur9833 sulfat amin hepimiz sagliklankavusuruz insallah 👼 silikon gogus ucu bnde aldim nolur nolmaz yaradan emziremezsm falan diye bebege havlu bende katmadim muslinle kurulanabilir lazim olursa kendimede kucuk bi havlu aldim🙂
Derya1 Yagmur9833 o kadar fazla pijamaya gerek yok cok fazla kanama olmaz zaten. Emzikte cok gereksiz koymayin