istkizannesi Berna061 deseler nolur ki dizi unutulur gider. Ayrıca bi yerden esinlenmiş olmakta da kötü bişey yok. Yaren çok bilindik bir isim dizi hangi dizi onu bile bilmiyorum
Berna061 istkizannesi hani var ya hercai orda yaren diye çirkef bi kız var 😄 ama doğru dediniz ya her bulduğumuz işime bişey diyorlar illa ki siz ne düşündünüz isim
Berna061 BurcuuA evet yaren güzel de bu aralar hercai dizisinde ki isimler olay oldu 😄 siz isim düşündünüz mü
istkizannesi Berna061 bizim Eylül olacak canım inşallah. Betül Eylül uyumlu olduğu için😊 dizi falan hiç takılma,ilk defa duyulmuş bi isim olsa doğru da çok kullanılan bi isim😊
BurcuuA Berna061 ben o diziyi hiç izlemedim ondan bilmiyorum 😊 benimde kızım olcak hira koyucaz inşallah 😊
Berna061 istkizannesi ya aslında Eylül ismi de çok çok güzel bende düşünüyorum da Oğlum’a uyumlu olsun diyorum nasıl yapacam bilemedim
istkizannesi Berna061 içine sineni koy kuzum uyumlu olsun diye sinmeyen bişey koyma. Yiğit Eylül gayet tatlı olurlar bence😊
Alyamm Berna061 oğlunuzun ismiyle niye uyumlu olmasını istiyorsunuz ki büyüdüklerinde farklı hayatları olucak bu cocukların
Berna061 istkizannesi Eylül ismini her zaman çok sevdim bide kızıma Eylül demesi hoşuma gider ama işte oğlumun ismine uysun diye de takıntı yaptım 😊😊
Berna061 BurcuuA hira da çok güzel benim arkadaş hira Ece koydu yoksa hamile olmadan önce düşünmüştüm bu ismi 😊