Esrateke Hsnanr ben şampuanını yağını deterjan yumuşatıcısını reflü yatağını bebek arabasını vs kullanıyorum. Çokta memnunum deterjanlardan kokusu cok hafif ve bayılıyorum. Doğum yapmadım daha ama kullanan herkes memnun.
Deletedmom277 Hsnanr E bebeğin markası zaten e bebekten alabilirsin ben ıslak mendilini ve leke çıkarıcısını kullanıyorum
Denisss Hsnanr deterjanindan memnunum onu kullandim kizimin kiyafetlerine ama yumusaticisini sevemedim 😞
Selvis Hsnanr ven aldım ama bu paket bitince bi daha almıcam. Tam erimiyor Granül sabun u. Kıyafetlerle parçacıklar kalıyor. Bebek kıyafetlerinin üzerinde 30 derece yıkayın yazıyor ama mecburen 40 ta yıkıyorum uzun devirde
Hsnanr Deletedmom277 hayır demek ıstedıgım o markadan hangı ürünleri aldınız biliyorum e bebeğın ürünü olduğunun
Denisss Hsnanr yumusatici deterjanin kokusunu aldi goturdu gibi hic hos gelmedi ama deterjan tek guzel seviyorum hepsinide onunla yikadim
Selvis [bilinmeyen] az da koyuyorum hatta sıcak suda eritip de koymayı da denedim. Yine de erimeyenler oluyor kıyafetlerde bi miktar kalıyor