Parpali Ayyy canım bendede vardı o çok şülür doktorum çiğnemelik ilaç verdi geçti sebde rahatlatıcı bişeyler isteye bilirsin doktorundan benim dayanılmaz ağrılarım oluyodu. Allah yardımcın olsun cnm
Sehma Parpali Şurup veriyor ama ilaç da almamaya calısıyorum. Son zamanlar iyice geceleri arttı uykuya izin vermiyor. Kaç haftalık senin. Biz 37+2 olduk 🤰🏼
Busranagme Sehma aynen yaaa çok kötü 😩😔 şu an yataktan kalktım dayanamadım . Doktor ilaç verdi ama kullanmıyorum bebegıme zarar verecek diue
Busranagme Sehma gecen haftadan beri sancı giriyor alta vuruyor ama nst de cıkmıyor hic . Senin Can'ım
Busranagme Sehma Benım dogum nasipse 15 şubat . Yani sezeryan olacak . Normalde 20 şubat ama Bebek iri biraz bende minyon olunca normal dogum zor Dedi doktor .
Sehma Busranagme Benim de gectiğimiz hafta bir gece yarısı inanılmaz bi sancım tuttu sabah doktora gittim 2 cm acılman var dedi ve bebegin bası asagıya iyi basıyoe dedi bu hafta yada haftaya dogumun olur dedi. Sonrasında Nts de 10 dk da 3 büyük sancı cıktı yatırıcakyı bizi sjni sancı vericekti ben istemedim cunku biraz daha acılmayı ve bir sonra ki haftayı beklerim dedim. Simdi her habgi bi yogun sancı yok carsamba gidicex tekrar bakalım ne dicek. Acılmam artmadan da doguma kendimi sartlamak istemiyorum
Busranagme Sehma Benım bebegin bası dönmüş ama tam aşagıya İnmemiş . Sancılarım gelip gidiyor ama yalancı sancıdır diye düşünüyorum hep doktor da oyle söyledi . Allah yardımcın olsun . Erken olmuş biraz açılma , bebegin kilosu Nasıl
Sehma Busranagme 35. Haftada 3000 kg dı. Ikı hafta da bakalım ne oldu cars. Ogrenicez. Bu haftadan sonra dogumunda bi sikinti olmaz dedi doktor. 36 yi atlatinca cunku diger haftalar sadece kg almasi icin.