Zehrammm öyle mi canım sizin risk oranınız ne peki 2 li tarama yaptırmışmıydınız? Canım öncelikle şunu söyleyeyim 4 gündür uyku uymadım Eskişehir Kütahya 5 tane doktor gezdim hepsinin dediği amniyonsentez öneriyorum oldu tabi karar bize aitti sonra bugün özel Kütahya hastanesi Bengi hanıma gittim çooook şükür içimi rahatlattı , 20. Haftada detaylı Ultrasona gireceğim oda Eskişehir de Turgay Şener perinatolog kendisi , hem Bengi hanım hemde bu postta bir arkadaşta onu tavsiye etti randevumu aldım ona da detaylı muayene olmadan hiçbirşey yaptırmayacağım sanada aynısını tavsiye ederim. İnşallah rabbim bebeğimizi sağ Salim kucağımıza almayı nasip eder 🙏🏻 Moralini zaten bir daha herhangi bir test yaptır diyen doktorlar direk cevabım hayır yapmıyorum olacak insanları zan altında bırakmaktan başka birşey yapmıyorlar bizim hamileliğimizi bize zindan ediyorlar resmen . Tabiki ne olursa olsun bizim evladımız ama olsun kafamız rahat hamilelik süreci geçirip öyle kucağımıza almak daha iyi bence 🙏🏻Eğer birşey olursa haberleşelim lütfen