Monomono Bizde hayırlısıyla bebeğimizi 1 Nisan’da kucağımıza aldık. Buraya bir kaç şey yazmak istedim. Tam 40. Haftaya girince gerçekleşti Doğum. Normal Doğumu bekledim bu zamana kadar. Hamileliğimin 37. Haftasında doktorum suyumun o gün için bile yetersiz olduğunu söyledi. Beni başka bir doktora ölçüm yapsın diye gönderdi. O kadar ağladım ki çok zor bir gündü. Doktor daha suyun yeteceğini söylediğinde içime biraz su serpildi. Ama beni oraya yönlendiren ve beni 8 ay muayene eden doktoruma karşı bir güvensizlik oluştu ve bıraktım başka bir doktora gittim. Allah’a şükür çok iyi bir doktor buldum. Keşke önceden bu doktora gelseymişim. Neyse Doğum günüme gelecek olursak. 31 Mart gecesi uyumaya gitmeden önce tuvalete geçtim ve henüz ayaktayken sızıntı şeklinde su geldi. Biraz panik oldum. Ve sancılarımı kontrol ettim. 15 dk da bir kasılma olmaya başladı. Eşimi kaldırdım gece 12 de doktora gittik. Doktor yatış verdi. Gece boyunca nst ve muayene ile normal Doğumu bekledik. Sabaha kadar 1 cm açılma oldu. Açılma yavaş olduğu için müdahale edildi. Saat 16 gibi açılma 4 cm oldu. Doktor daha fazla beklemenin risk olduğunu rahmin yumuşamadığını söyledi. Sezeryana girmek zorunda kaldım. Gece 12 den ertesi Güne kadar sancı çektim ama sonuç sezeryan oldu. Kısmet böyleymiş. Bebeğin kordonu beline dolanmış ve kendini aşağı itmesine engel olmuş. O yüzden sezeryan olduk. Ama çok şükür ikimiz de iyiyiz. Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin. Çok uzun yazdım. İçimi döktüm.
Masalsmom Monomono Olsun normal beklerken sezaryen olmuş ama en azından çok şükür sağlıklı doğmuş Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin 😍🦋
Merib Monomono canım hayırlı uğurlu olsun rabbim bebegını sağlıkla büyütmeni nasip etsin ☺️🙏❤️ İnsallah bundan sonra hersey istediğin gibi olur spınal mi oldun genel mi