Seren27 Kizlarr caniniz pizza cektiginde yednz mi ya, devamli onu yeme bunuda sakn yeme diyenlerden cok skldm, yedim valla birsz önce Allah affetsin 🙇♀️
Seren27 diloana52 bisey yemicem dedigimde bebegin cani ceker ye diyorlar, canm pizza istedigindede aman ha diyorlar, belki pizza cekti canı ☺
Sis Seren27 ilk aylarımda benimde cok canım isterdi bide hic yemek yapasım gelmezdi bazı günler söylerdik pizza valla napalımm canın istiyosa ye canım yememzlik yapma aşırıya kaçmadan tabii
Nur55 Seren27 kokoreç midye aklıma ne gelirse yerim valla ben ne olcak ki pizza hem içeriğinde kötü bişey yok ki
diloana52 Nur55 aslında salam sucuk sosis midye kesinlikle yasak ama 😂 yine de siz bilirsiniz abartmamak da yarar var bence 🤩
Nur55 diloana52 ikinci hamileliğim valla ilkinde de yedim şimdi de yiyorum bünyeye göre de değişir bu durum bence bende sıkıntı yapmayan sizde yapar mesela herkes kendisini bilir zaten ☺️
Meriipella1 @Seren27 istediğimde yiyorum ama sucuk sosis vs koydurmuyorum bu zamana kadar da ne istediysem yedim çokta kasmaya gerek yok bence ☺️
Cagladevecioglu Seren27 canim valla benim dun aksama kdr canim Kumpir cekti ve gidip yedim icinde sosite vardi azicik misirda vardi ne yapim aksama kdr Onu dusundum okdrda takmiyorum daha
Oglum Seren27 Hergun yenmiyor ki o pizza olsun hamburger olsun hafta da birgün yada ayda birgun yeniyor hangisi saglikli ki yedimizin hep hormon oyüzden ye iç canim kimseyi takna