MerveSinan Arkadaslar merhaba 20+3 hamileyim.Demir hapı icemiyorum.Ictigim zaman midem hazmetmiyor.Devamlı bulantı yasiyorum.Kolay emilsin diye portakal suyu ile de ictim ama nafile.Sabah ac karnina kahvaltidan 1 saat once ictim olmadı aksam yatarken ictim olmadi.Demir depolarımda sınırda.Ne yapacagimi sasirdim.Gynoferon denedim gyno ferro sanol denedim.Doktor tok karnina dene dedi yarin onu denecegim.Olmadı surup yazayım bunu kullan dedi.Surubu kullanan var mı tadi nasıl ? Siz neler kullanıyorsunuz.Lütfen yardım.Icmesem ya bisey olursa diye vicdan yapiyorum.Icsem günüm klozet basinda geciyor :(
Yasemincifci MerveSinan ben maltofer kullanyrm canım tok karnına içiyrm bi sıkıntı olmuyor tatlı birşey içersin korkma
Sumbul35 Banada doktor ya hap yazayım yada şurup dedi ben hapların kireç gibi olmasını düşünerekten şurupu tercih ettim bide şurup daha etkiliymiş komferfol kullanıyorum hiç bi mide bulantısı vs yaşatmadı memnunum
glbngms Yok bendde ferplex fol kullanıyorum şurup gibi vişneli hatta vişne suyuyla birlkte içiyorum tadı çok güzel😌 ben hap tutamıyorum diye onu vermşti doktr